Κατηγορίες
Γεωργία - κτηνοτροφία - αγροτικά θέματα Οικονομία

Βέροια: ελληνορωσική συνάντηση εργασίας μεταξύ κρατικών αξιωματούχων, στελεχών οργ. πιστοποίησης, παραγωγικών φορέων & εξαγωγέων

grussflagΣυνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή του αναπληρωτή επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Κτηνιατρικής και Φυτοϋγειονομικής Υπηρεσίας (ROSSELKHOZNADZOR) της Ρωσίας.

Ο Δρ. Alexie ALEKSEENKO, Αναπληρωτής Επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Κτηνιατρικής και Φυτοϋγειονομικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Γεωργίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας (ROSSELKHOZNADZOR), ο κ. Στέφανος Μπίλλας και η κα Κωνσταντία Ναλμπάντη, Πρόεδρος και Γενική Διευθύντρια αντίστοιχα του αρμόδιου Οργανισμού Ελέγχου και Πιστοποίησης Α CERT, προσκαλούν σε συνάντηση εργασίας τους Παραγωγικούς Φορείς και Εξαγωγείς φρούτων και λαχανικών, τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 στις 11:00 πμ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ημαθίας, Κεντρικής 3, Βέροια.

Αντικείμενο της συνάντησης είναι η παρουσίαση:

* των προοπτικών που διαμορφώθηκαν για την άρση της απαγόρευσης εισόδου φρούτων και λαχανικών στη ρωσική αγορά και

* του συστήματος ελέγχου και πιστοποίησης το οποίο θα εφαρμοστεί από εδώ και στο εξής στον αγρό, στις εγκαταστάσεις τυποποίησης/μεταποίησης και στα φορτία που προορίζονται για εξαγωγή στη ρωσική αγορά.

Η παρουσία όλων των ενδιαφερόμενων είναι απαραίτητη με σκοπό την ενημέρωσή τους και τη διεξαγωγή μίας εποικοδομητικής συζήτησης.