Κατηγορίες
ανακοινώσεις

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας ευχαριστούν

eidiko dim_nip alexandria2Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας ευχαριστούμε το Σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αλεξάνδρειας για τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με τους Βετεράνους της Κολωνίας που έγινε την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 στην Αλεξάνδρεια και μέρος από τα έσοδα του ποδοσφαιρικού αγώνα (600 ευρώ) διατέθηκαν στο Σύλλογο Γονέων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας.

Τα χρήματα αυτά ενισχύουν την προσπάθειά μας για επίτευξη του απώτερου σκοπού μας, την δημιουργία μιας αίθουσας αισθητηριακής ολοκλήρωσης άκρως απαραίτητη για την εξυπηρέτηση των αναγκών των μαθητών του σχολείου.

Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά το Σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αλεξάνδρειας και ιδιαίτερα, ας μας το επιστρέψουν τα υπόλοιπα μέλη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου, τον κ. Μαστροδήμο Κων/νο, που το ενδιαφέρον του για τους μαθητές/τριες του σχολείου το έχουμε εισπράξει με πολλούς τρόπους και που για άλλη μια φορά στέκεται δίπλα μας, στο δικό μας αγώνα για την εξασφάλιση ενός καλύτερου σχολείου που αφουγκράζεται και ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες των παιδιών του σχολείου μας.