Κατηγορίες
Νάουσα

Μήνυμα Δημάρχου Νάουσας στους μαθητές για τις πανελλήνιες εξετάσεις

koutsogioannis-naoussaΑγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές,

Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μία από τις πρώτες κρίσιμες μάχες, ωστόσο μια μόνο στάση στη μεγάλη διαδρομή της ζωής. Αντιμετωπίστε τις ως μία δοκιμασία, η οποία σας ανοίγει τον δρόμο για την ανώτατη εκπαίδευση, την επένδυση στη γνώση καθώς και σε ένα ευρύ κύκλο εμπειριών και νέων οριζόντων. Ριχτείτε στη μάχη με ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Είμαι σίγουρος πως όλο αυτό τον καιρό, με συνοδοιπόρους τους γονείς και τους καθηγητές σας, έχετε προετοιμαστεί και έχετε πάρει τα εφόδια που χρειάζονται, για να βγείτε νικητές.

Και μόνο η συμμέτοχη στη διαδικασία των πανελληνίων σας κάνει πιο δυνατούς. Ωστόσο η αξία σας ως άνθρωποι δεν θα καθοριστεί από ένα καλό γραπτό στις εξετάσεις.

Βασικός στόχος σας θα πρέπει να είναι, με τις επιλογές σας, να γίνετε χρήσιμοι πολίτες και ευτυχισμένοι άνθρωποι. Στη σύγχρονη εποχή της τεχνολογίας και των γρήγορων εξελίξεων, ο άνθρωπος που έχει θέληση, πάντα βρίσκει τον τρόπο να προοδεύσει και να βρει τα ερεθίσματα που θα τον κερδίσουν.

Καλό είναι λοιπόν να μην παγιδευτείτε στη λογική της «αποτυχίας» ή της «επιτυχίας». Κάθε αποτέλεσμα αντιμετωπίστε το ως πρόκληση. Ως κάλεσμα για νέα αρχή.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον αγώνα σας.

Κουτσογιάννης Νικόλαος,

Δήμαρχος Νάουσας