Κατηγορίες
αθλητικά

Στην Α1 η ομάδα του Αράχου – δεν τα κατάφερε το Πλατύ

podosf3Μετά την Α.Ε. Αλεξάνδρειας και η ομάδα του Αράχου κατάφερε να κερδίσει την άνοδό της στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ημέρας η Ποντιακή Νεολαία Αράχου κατάφερε να κερδίσει την Ακαδημία Βέροιας και με τον τρόπο αυτό και μαθηματικά βρίσκεται στην Α1 κατηγορία.

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής είναι:

Ακαδημία Βέροιας – Άραχος 1-2

Αστέρας Αλεξ. – Αλεξάνδρεια 1-6

Νηρέας – Παλαιοχώρι 1-1

Παλατίτσια – Νησέλι 4-2

Ράχη – Λιανοβέργι 4-0

Σταυρός – Νεόκαστρο 0-2

Αντίθετα, η ομάδα του Πλατέος δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στην επόμενη κατηγορία, αφού έχασε το τελευταίο και καθοριστικό παιχνίδι με τον Αριστοτέλη Νάουσας με σκορ 5-3 και δεν κατάφερε να επιτύχει το στόχο που για φέτος ήταν η άνοδος στην επόμενη κατηγορία.

Το σημαντικό, κατά τη δική μας άποψη πάντως, είναι πως ο πρώτος στόχος και μάλιστα ο βασικότερος στόχος για τη φετινή χρονιά επετεύχθη: ήταν η επανασύσταση του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος και η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα (πράγματα που έγιναν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα). Για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε μια σειρά από ανθρώπους που είτε τους βλέπουμε μέσα στο γήπεδο είτε βοηθούν χωρίς να θέλουν να «φανούν».

Φυσιολογικά, στους στόχους πλέον θα πρέπει να είναι το να αποκτήσει ξανά το Δημοτικό Στάδιο Πλατέος (στο οποίο κυριολεκτικά πετάχτηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ) έναν καλό αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια μια ομάδα που, έχοντας πλέον την άνεση του χρόνου, θα καταφέρει να τα πάει καλύτερα από ότι φέτος.