Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια αντιδήμαρχοι Δήμος Αλεξάνδρειας πολιτική

Παραιτείται τελικά ο Ν. Αλεξόπουλος – εξέφρασε την πρόθεσή του στην ομάδα της πλειοψηφίας

gyralexfratturaΜετά από μια σειρά από φήμες που διακινούνταν αλλά και μια σειρά από συναντήσεις που κράτησαν πάνω από βδομάδα επιβεβαιώθηκαν τελικά όσοι ανέφεραν πως ο αντιδήμαρχος Νίκος Αλεξόπουλος θα αποχωρούσε (για τον οποιονδήποτε λόγο, δεν είναι της στιγμής να ασχοληθούμε με αυτό).

Το γεγονός παραμένει και καταλυτικό ρόλο στην αποχώρηση, παρά τις όποιες προσπάθειες έγιναν ώστε να μην υπάρξει αποχώρηση, έπαιξε συνάντηση της δημοτικής ομάδας της πλειοψηφίας που έγινε το βράδυ της Παρασκευής 17/4 (στην οποία ήταν παρόντες όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης). Η συνάντηση ήταν πολύωρη και συζητήθηκαν πολλά.

alexopoulos-gyrinis
στη φωτογραφία (Σάββατο 15 προς Κυριακή 16 Μαρτίου 2014) ο Ν. Αλεξόπουλος με τον υποφήφιο – τότε – δήμαρχο Παν. Γκυρίνη, όταν ανακοίνωσαν στα ΜΜΕ (στο γραφείο του πρώτου) την πρόθεση του Ν. Αλεξόπουλου να συνταχθεί με το συνδυασμό “Ώρα Ευθύνης” στις εκλογές του Μαίου του 2014 – επιλέξτε τη φωτογραφία για να δείτε τη σχετική ανάρτηση.

Κατά τη συζήτηση που έγινε ο αντιδήμαρχος εμφανίστηκε να μην υποχωρεί από τη θέση του – εκφρασμένη εδώ και ημέρες κατ’ ιδίαν σε πολλούς συναδέλφους του αλλά και σε φίλους του – και έτσι η κατάληξή της ήταν η αποχώρησή του από το διοικητικό σχήμα.

Φυσικά αναμένεται η επίσημη δήλωση παραίτησης από πλευράς του αντιδημάρχου (και η σχετική ανακοίνωση από το Δήμο Αλεξάνδρειας) ενώ το εάν αποχωρήσει και από το Δημοτικό Συμβούλιο είναι ακόμη ασαφές. Αν γίνει και αυτό τότε τη θέση του στο Συμβούλιο καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών στη Δημοτική Ενότητα Αλεξάνδρειας, που ήταν ο Γιώργος Θεοχάρης.

4 απαντησεις στο “Παραιτείται τελικά ο Ν. Αλεξόπουλος – εξέφρασε την πρόθεσή του στην ομάδα της πλειοψηφίας”

ας ακούσουμε τις απόψεις των συμβούλων που ήταν στη συνάντηση. Έχουν να πουν κάτι για τους πραγματικούς λόγους της αποχώρησης του αντιδημάρχου; Ένα που ρώτησα δεν μου είπε. δεν κατάλαβα αν καλύφθηκε ή απογοητεύτηκε από αυτά που άκουσε.

Τεράστια απώλεια. Μας έφερε τελωνείο, διοικητηριο, νατο στο στρατόπεδο , θα θα θα θα δδηλώσεις, κούφια λόγια και στο τέλος φεύγει. Τώρα που αρχίζουν τα δύσκολα.

Ακατανόητη η παραίτηση για σύμβουλο με 2 χιλ ψηφόρους. Να μας πούνε τους πραγματικούς λόγους για να καταλάβουμε.

Την πραγματική αιτία τις παραίτησης εμείς οι ψηφοφόροι θα την μάθουμε ποτέ? Θα δημοσιοποιηθεί η επιστολή? Αν όχι τότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Καθαρές κουβέντες.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.