Κατηγορίες
αθλητικά

Ένα χρυσό και ένα αργυρό για τον Ημαθίωνα Αλεξάνδρειας στην Β’ προκριματική φάση του Πανελλήνιου παμπαίδων/παγκορασίδων

imathion120150427Με δύο μετάλλια επέστρεψε η αποστολή του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «ὁ Ἠμαθίων» από την Β’ προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πάλης Παμπαίδων/Παγκορασίδων το οποίο φιλοξενήθηκε στην Ζωφριά – Δήμου Φυλής (Αττική), την Κυριακή 26 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα η αθλήτρια Γκουγκούδη Γεωργία κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 57 κιλών ελευθέρας παγκορασίδων Α’, ενώ ο αθλητής  Κίρτσογλου Παναγιώτης του Τιμολέων κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των 42 κιλών ελευθέρας παμπαίδων Β’.

Ο Αθανασιάδης Γεώργιος στην κατηγορία των 66 κιλών ελευθέρας παμπαίδων Α’, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την τελική φάση καθώς στον κρίσιμο αγώνα παρότι είχε τον αντίπαλό του στην επικίνδυνη θέση για πτώση δεν κατάφερε να του επιβληθεί και αρκέστηκε στην 5η θέση.

imathion220150427-horz

Ομοίως η Τσουρβαλούδη Παρασκευή κατέλαβε την 5η στα 57 κιλά ελευθέρας πάλης παγκορασίδων Α’, παρότι πάλεψε πολύ καλά και κέρδισε με τεχνική πτώση την αντίπαλό της στον πρώτο γύρο η συνέχεια στους επόμενους δύο γύρους δεν ήταν η αναμενόμενη.

imathion420150427-horz

Οι δύο προκριθέντες (Γκουγκούδη Γεωργία & Κίρτσογλου Παναγιώτης) μαζί με τον Στεφανίδη Πέτρο που προκρίθηκε στην Α’ φάση, αποτελούν την τριάδα που θα εκπροσωπήσει το σύλλογό μας στην τελική φάση του πρωταθλήματος που θα γίνει στην Κατερίνη στις 9 Μαΐου 2015.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές τις αθλήτριες καθώς τους προπονητές για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους στην διοργάνωση αυτή και εύχεται καλή επιτυχία στην τελική φάση του πρωταθλήματος.