Κατηγορίες
αγροτικά Λαπαβίτσας

Τι απάντησε ο αναπλ. υπουργός Β. Αποστόλου στην ερώτηση Λαπαβίτσα για τις αποζημιώσεις

xalazi“Ολοκληρώνεται τέλη Απριλίου – αρχές Μαίου η πληρωμή των αποζημιώσεων για το χαλάζι” η απάντηση του υπουργού στην ερώτηση του βουλευτή Ημαθίας Κώστα Λαπαβίτσα

Στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαίου τοποθετεί το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας τη χρονική περίοδο ολοκλήρωσης της πληρωμής των αποζημιώσεων σε παραγωγούς της Νάουσας και της Μελίκης Ημαθίας, που πλήγηκαν από τη χαλαζόπτωση τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2014, σύμφωνα με απάντηση του Υπουργείου σε ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Ημαθίας Κώστας Λαπαβίτσας πριν λίγες μέρες για το θέμα.

Σημειώνεται ότι το ύψος των αποζημιώσεων που καταβλήθηκε ήδη ως πρώτη δόση στους ασφαλιστικά ενήμερους παραγωγούς έφτασε τα 5.800.000 ευρώ.

“Είναι σημαντικό τα σοβαρά και κρίσιμα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας, να εντάσσονται στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού έργου και να δίνονται ολοκληρωμένες και υπεύθυνες απαντήσεις. Οι αγρότες του νομού μας και οι οικογενειές τους πρέπει να γνωρίζουν για αυτό το σημαντικό θέμα και να έχουν συνολική εικόνα. Αποσπασματικά λόγια και μισές κουβέντες δεν βοηθούν στην επίλυση σοβαρών θεμάτων. Το έργο του βουλευτή είναι να είναι αποτελεσματικός και συνολικός και ολοκληρώνεται όταν δίνονται ολοκληρωμένες απαντήσεις και λύσεις”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Ημαθίας Κώστας Λαπαβίτσας, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την άριστη και επικοιδομητική συνεργασία του με το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.