Κατηγορίες
βιομηχανία Καρασαρλίδου Φρόσω

Συναντήσεις Καρασαρλίδου με Λαφαζάνη, διοίκηση & εργαζομένους για την ΕΒΖ

karasarlidouvouliΣυνάντηση με τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Π. Λαφαζάνη είχε η βουλευτής του νομού μας Φρόσω Καρασαρλίδου σχετικά με τρόπο λειτουργία του εργοστασίου ζάχαρης της ΕΒΖ στο Πλατύ. Είχε προηγηθεί συνάντηση της κας Καρασαρλίδου με τη διοίκηση των εργαζομένων, η οποία είχε μεταφέρει την ανησυχία της για το αν θα επαναλειτουργήσει φέτος το εργοστάσιο στο Πλατύ μετά τις φήμες ότι θα τεθεί σε λειτουργία, λόγω μειωμένης παραγωγής και πρώτης ύλης, μόνο το εργοστάσιο των Σερρών.

Στη συνάντηση της κας Καρασαρλίδου με τον κ. Λαφαζάνη ήταν παρόντες ο νέος πρόεδρος της ΕΒΖ κ. Κοκκινίδης και ο διευθύνων σύμβουλος κ. Γιαννακίδης.

Ο κ. Λαφαζάνης αλλά και ο πρόεδρος της ΕΒΖ τόνισαν τη δέσμευσή τους ότι πρώτης προτεραιότητας είναι η λειτουργία του εργοστασίου στο Πλατύ λόγω της πληρότητας των εγκαταστάσεων αλλά και γιατί έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί μια ευρύτερη περιοχή, όπως η Ημαθία, η Πέλλα, η Πιερία, η Κοζάνη, η Λάρισα και η Θεσ/νίκη.
«Πρόκειται για μια σημαντική δέσμευση που θα δώσει δουλειά σε αρκετές οικογένειες της περιοχής αλλά και θα συμβάλει στην οικονομική ανάκαμψη της Ημαθίας», δήλωσε μετά τη συνάντηση η κα Καρασαρλίδου, που για το θέμα έχει συνεχείς επαφές τόσο με τους τευτλοπαραγωγούς και τους εργαζόμενους στη βιομηχανία, όσο και με το υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και τη διοίκηση της ΕΒΖ.