Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια βουλευτές Καρασαρλίδου Φρόσω υγεία

Επίσκεψη της βουλευτού Ημαθίας (ΣΥΡΙΖΑ) Φρ. Καρασαρλίδου στο Κ.Υ. Αλεξάνδρειας

karasarlidou ky alexandreiasΤην Μ. Πέμπτη η Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία Φρόσω Καρασαρλίδου με κλιμάκιο της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας  επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας .

Η κ. Καρασαρλίδου ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Κ.Υ Αλεξάνδρειας καθώς και των Αγροτικών Ιατρείων του Δήμου Αλεξάνδρειας από τον Διευθυντή του Κ.Υ κ. Α. Καρούλια.

Οι τεράστιες ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και σε εξοπλισμό και αναλώσιμα, η υπολειτουργία των αγροτικών ιατρείων, η έλλειψη προσωπικού ασθενοφόρου είναι το αποτέλεσμα των μνημονιακών πολιτικών στον χώρο της υγείας στον Δήμο Αλεξάνδρειας.

Η νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει σχεδιάσει την ανασυγκρότηση της δημόσιας υγείας ενώ προαναγγέλθηκαν 4.500 προσλήψεις στον χώρο της υγείας για την κάλυψη των αναγκών.

Συζητήθηκε ο επανασχεδιασμός των αναγκών του Κ.Υ για την κάλυψη των οργανικών θέσεων τόσο στο Κ.Υ όσο και στα αγροτικά ιατρεία της περιοχής.

Η ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας είναι προτεραιότητα, επεσήμανε η κ. Καρασαρλίδου ενώ τόνισε πως με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί ο φόρτος εργασίας στα νοσοκομεία της Ημαθίας.