Κατηγορίες
ανακοινώσεις Δήμος Αλεξάνδρειας

Ανακοίνωση του Δήμου Αλεξάνδρειας για την κοπή χόρτων και δένδρων

kommena kladiaΟ Δήμος Αλεξάνδρειας, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην περιβαλλοντική ευαισθησία των δηµοτών που µε την ενεργή τους παρέµβαση συμβάλλουν στην υπεράσπιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και του κοινωνικού συμφέροντος, ενημερώνει το κοινό ότι:

Για την αποκομιδή των κομμένων χόρτων και δέντρων από τον καθαρισμό οικοπέδων, οι ιδιοκτήτες πρέπει να έρχονται σε επαφή με την υπηρεσία Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Αλεξάνδρειας (τηλέφωνα: 2333350147 & 8) ΠΡΙΝ προβούν στον καθαρισμό, ώστε να τους υποδειχθεί η ημέρα που μπορεί να γίνει αποκομιδή των χόρτων από το φορτηγό του Δήμου.

Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφευχθεί το φαινόμενο να γεμίζουν οι κάδοι και να μη μπορούν να δεχθούν τα απορρίμματα των συμπολιτών τους.

Εάν οι ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα αποκομιδής των κλαδιών δέντρων, μπορούν να τα μεταφέρουν με ίδια μέσα στο Σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων, όπου ο Δήμος Αλεξάνδρειας, με ειδικούς κλαδοθρυμματιστές θα προβαίνει στην κοπή τους.

Σε κάθε περίπτωση, απαγορεύεται η εναπόθεση χόρτων και κλαδιών μέσα ή έξω από τους κάδους απορριμμάτων της γειτονιάς τους και στα πεζοδρόμια.

Πρέπει όλοι μαζί να συμβάλλουμε σε μια βιώσιμη τοπική κοινωνία.