Κατηγορίες
εκδηλώσεις

Σεμινάριο εθελοντισμού σε Χαλκηδόνα και Χαλάστρα

ethelontismosΟ Μάρτιος είναι ο μήνας του εθελοντισμού στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα, καθώς, εκτός από τους εθελοντικούς καθαρισμούς ο Φορέας Διαχείρισης διοργανώνει και σεμινάριο εθελοντισμού, για όσους θέλουν να ενημερωθούν περισσότερα για το θέμα αυτό και με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ενός πυρήνα εθελοντών στην περιοχή.

Θα πραγματοποιηθούν δύο τριήμερα σεμινάρια, το πρώτο από τις 20-22 Μαρτίου στο παλιό δημαρχείο της Χαλκηδόνας και το δεύτερο από τις 27-29 Μαρτίου στο παλιό δημαρχείο της Χαλάστρας, με την υποστήριξη των Δήμων Χαλκηδόνος και Δέλτα αντίστοιχα.

Μέσω της συμμετοχής στο πρόγραμμα, οι κάτοικοι θα αποκτήσουν γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρίες. Δεν απαιτείται καμία ιδιαίτερη γνώση ή προσόν για τη συμμετοχή. Ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει το χρόνο του, τις δεξιότητες και τις γνώσεις μέσω της εθελοντικής δράσης και να αποτελέσει μια σημαντική δύναμη για την επίτευξη κοινών σκοπών για την περιοχή.

Το σεμινάρια διοργανώνονται σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση για την περίθαλψη τραυματισμένων άγριων ζώων «Δράση για την Άγρια Ζωή». Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής: Φιλώτας Πάσσιος, τηλ. 6986740122 και Αναστασία Πραξιτέλους, τηλ. 6986816586.