Κατηγορίες
Τουρκία

Πολύ περίεργοι είμαστε! Ένα “λάθος” (λένε πως) έκαναν οι άνθρωποι…

xartisaigaioΤελικά είμαστε πολύ καχύποπτοι και υπερβολικοί με τα γειτονάκια μας. Ένα… λάθος έκαναν οι άνθρωποι, και εμείς πέσαμε να τους φάμε!!! Άλλωστε, δεν μας έχουν δώσει και ποτέ το δικαίωμα – μια ζωή με το νόμο στα χέρια είναι και με το διεθνές δίκαιο κάτω από το μαξιλάρι κοιμούνται, εμείς πόθεν το αποκτήσαμε το δικαίωμα να είμαστε καχύποπτοι;;;

Λάθος λέει έκαναν οι Τούρκοι με τις συντεταγμένες και έτσι βρέθηκαν στη θέση να φαίνεται πως έχουν δεσμεύσει το μισό Αιγαίο για ασκήσεις για περίπου 10 μήνες.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών Τανζού Μπιλγκίτς ακυρώνεται η πρόσφατη διακοίνωσή τους για δέσμευση περιοχών, η οποία ανακοινώθηκε κατά λάθος με λανθασμένες συντεταγμένες.

“Στη φάση αυτήν και για ένα διάστημα δεν θα προχωρήσουμε σε νέα δέσμευση” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ.

Φυσικά λένε και κάτι άλλο, μη χαθεί η ευκαιρία να το υπενθυμίσουν: ότι θέλουν διάλογο. Στα “περίεργα” της υπόθεσης το γεγονός ότι το ΝΑΤΟ αποδέχθηκε για πρώτη φορά πλήρως το περιεχόμενο του ελληνικού διαβήματος.