Κατηγορίες
τηλεόραση τοπική αυτοδιοίκηση

Καλεσμένοι στην «Pella τηλεόραση» σύμβουλοι της αντιπολίτευσης από τους Δήμους Αλεξάνδρειας και Νάουσας

pellatv-logoΑύριο ημέρα Παρασκευή στις 15:20 ακριβώς θα προβληθεί μέσω της “Pella τηλεόραση” η εκπομπή ΜΕ ΑΠΟΨΗ του δημοσιογράφου Χρήστου Δημητριάδη.

Καλεσμένοι αυτή τη φορά θα είναι ο πρώην Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος της “Νέας Αυτοδιοικητικής Κίνησης” κύριος Αναστάσιος Καραπατζός αλλά και ο Γεώργιος Καρτσιούνης Δημοτικός Σύμβουλος  της “Λαϊκής Συσπείρωσης” με επίκεντρο θέμα την αντιπολίτευση του συγκεκριμένου Δήμου.

Λίγη ώρα αργότερα δηλαδή στις 16:15 θα τεθεί υπό συζήτηση η αντιπολίτευση ενός άλλου Δήμου και ειδικότερα του Δήμου Αλεξάνδρειας.  Το παρών θα δώσουν…

…. ο εκπρόσωπος της “Δημοτικής Συνεργασίας Πολιτών” κύριος Βενιόπουλος Κωνσταντίνος, ο Δημοτικός Σύμβουλος της “Λαϊκής Συσπείρωσης” κύριος Αλευράς  Χρήστος και τέλος,  ο επίσης Δημοτικός Σύμβουλος της “Συνεργασίας Πολιτών του Δήμου Αλεξάνδρειας” κύριος Σπυρίδης Χρήστος.

Η “Pella τηλεόραση» δεσμεύεται ότι, αφού ακουστούν οι απόψεις των  αντιπολιτεύσεων στους Δήμους σε μελλοντική εκπομπή να προβάλλει και τους Δήμαρχους για να σχολιάσουν και να αναπτύξουν τις δικές τους γνώμες.