Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας κοινωνία υγεία

Ευχαριστήριο του Δήμου Αλεξάνδρειας για τη συμμετοχή στην αιμοδοσία

aimod15Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ευχαριστεί θερμά όλους τους δημότες που είχαν την ευγενή καλοσύνη να ανταποκριθούν με προθυμία στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας με σκοπό την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Επίσης ευχαριστεί τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας, κύριο Αστέριο Καρούλια, για την παραχώρηση των χώρων του Κέντρου Υγείας, προκειμένου να γίνει η αιμοδοσία, καθώς και το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας, του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας που διενήργησε την αιμοδοσία.

Η προσέλευση των εθελοντών Αιμοδοτών ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα τη συγκέντρωση 40 φιαλών, που θα είναι στη διάθεση των δημοτών μας σε περίπτωση ανάγκης.

Στόχος του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, όσο και του υπεύθυνου για τη λειτουργία του Τμήματος και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας κυρίου Νικόλαου Μπρουσκέλη, είναι να αυξηθούν τα αποθέματα της Τράπεζας αίματος ώστε σε κανένα συνάνθρωπό μας να μη λείψει αίμα όσο και όταν το χρειαστεί.