Κατηγορίες
γνώμη - σχόλιο επικαιρότητας

Δεν το κάναμε ποτέ, δεν θα το κάνουμε ποτέ!

Από το μεσημέρι ρωτάτε (ορισμένοι μάλιστα με επιτακτικό τρόπο!) να μάθετε τι συμβαίνει με τη νεαρή συμπολίτισσά μας που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Ρώμη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Ποιες είναι οι εξελίξεις κλπ κλπ. Θα σας παραπέμψουμε στην πρωϊνή ανάρτησή μας. Τίποτε περισσότερο, γιατί δεν υπάρχει τίποτε επίσημο.

Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό – που μπορεί να… απογοητεύσει κάποιους: η Περισκόπηση ποτέ δεν έκανε συνεχείς και πραγματικά ανούσιες αναφορές σε καταστάσεις που προκαλούν πόνο και αγωνία σε ανθρώπους, για υποτιθέμενους λόγους “ενημέρωσης”. Τα έχουμε πει αυτά, δεν θα τα ξαναπούμε! Μένουμε στο γεγονός, το παραθέτουμε και τίποτε περισσότερο.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουμε που ξεκινά και πρέπει να σταματά η αναφορά σε γεγονότα και που ξεκινά η ιδιωτικότητα του καθενός μας.

Παρότι παρακολουθούμε το θέμα στενά, μέσα από τα ιταλικά ΜΜΕ. Όταν (και ΕΑΝ) υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τις Ιταλικές Αρχές, τότε θα την αναφέρουμε. Μέχρι τότε όμως καλό θα είναι να ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.