Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 9/3 το Δ.Σ. της ΚΕΔΑ

keda dsΤη Δευτέρα 9 Μαρτίου, στις 3 μμ, θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΚΕΔΑ – στα γραφεία της επιχείρησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για την υποβολή αιτήματος για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας.

2. Λήψη απόφασης για την υποβολή αιτήματος:

α) για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και

β) για την ανανέωση συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων»

3. Λήψη απόφασης για την παροχή ή μη υπηρεσιών σε “Χορωδοδιδάσκαλο – Μαέστρο” για τις ανάγκες των Χορωδιών Δήμου Αλεξάνδρειας:

α) Της Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας “ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ” και

β)Της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων “ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΕΣ ΦΩΝΕΣ” – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.

4. Λήψη απόφασης για την παροχή ή μη υπηρεσιών σε “μαέστρο – δάσκαλο’’ για τις ανάγκες της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δήμου Αλεξάνδρειας- Έγκριση διάθεσης πίστωσης.

5. Λήψη απόφασης για την παροχή ή μη υπηρεσιών φόρτωσης, μεταφοράς και τοποθέτησης δύο ISOBOX από την Ξεχασμένη στην Αλεξάνδρεια – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.

5. Λήψη απόφασης για την προμήθεια ή μη μετακινούμενου αναβατορίου (lift) για άτομα με ειδικές ανάγκες για τις ανάγκες λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.

6. Λήψη απόφασης για τη συνδιοργάνωση πρωταθλήματος Στίβου κατηγορίας Παμπαίδων Β΄ και Μίνι – Έγκριση διάθεσης πίστωσης

7. Λήψη απόφασης για την οργάνωση επίσκεψης Κινητής Μονάδας Μαστογράφου Ε.Α.Ε. στο Δήμο μας – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.

8. Λήψη απόφασης για την ανατροπή υπολοίπου δέσμευσης της υπ΄αριθ. 47/2015 ΕΑΔ