Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια επικαιρότητα τοπικά νέα

Τροχαίο ατύχημα το πρωί της Τετάρτης στην Αλεξάνδρεια

atixymaalex20150211Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην ανατολική είσοδο της Αλεξάνδρειας, στο 49 χλμ της Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Βέροιας (στο ύψος του στρατοπέδου 722).

Στη σύγκρουση εμπλέκονται 3 οχήματα: Ι.Χ. αυτοκίνητο με κατεύθυνση την Αλεξάνδρεια ξέφυγε της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και αρχικά συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια μετωπικά με επόμενο όχημα που ακολουθούσε.
Στο όχημα που προκάλεσε το ατύχημα εγκλωβίστηκε τραυματισμένη, η οδηγός η οποία διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Βέροιας. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί των άλλων δύο οδηγών των οχημάτων.

Στο συμβάν ένα όχημα της Π.Υ. Αλεξάνδρειας με 5 άνδρες και με επικεφαλής τον Δκτη κ. Αμανατίδη Γιάννη, οι οποίοι απεγκλώβισαν την οδηγό, οχήματα της ΕΛ.ΑΣ και ένα ασθενοφόρο από το ΕΚΑΒ που εδώ να σημειώσουμε ότι ήρθε από την Βέροια σε 40 περίπου λεπτά από την κλήση που έγινε, ενώ είναι “παροπλισμένο” από έλλειψη καυσίμου το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας.