Κατηγορίες
ΚΑΠΗ

Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τα μέλη του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας

kapistomegaro20150214Μια καταπληκτική παράσταση παρακολούθησαν το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τα μέλη του ΚΑΠΗ Δ Αλεξάνδρειας.
Η παράσταση είχε τον τίτλο “Μίκης Θεοδωράκης. Ποιος τη ζωή μου..” και αφηγείται την ιστορία της Ελλάδος από το 1922 μέχρι τις μέρες μας, μέσα από τη ζωή, τις μουσικές και τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.
Ήταν μια κεφάτη, λυρική νοσταλγική παράσταση που τιμά τον μεγαλύτερο εν ζωή μύθο της ελληνικής μουσικής τον Μίκη Θεοδωράκη.

Οι ηθοποιοί που έπαιζαν στην παράσταση ήταν εκπληκτικοί, ο δε Άρης Λεμπεσόπουλος που ερμήνευσε τον Μίκη ήταν υπέροχος το ίδιο και οι άλλοι ηθοποιοί αλλά και οι τραγουδιστές με κορυφαίους τον Κώστα Μακεδόνα, την Γιώτα Νέγκα, τον Κώστα Θωμαΐδη. Η παράσταση κράτησε τρεις ώρες και τα 50 και πλέον μελών έφυγαν από το Μέγαρο Μουσικής γοητευμένα.
Ευχαρίστησαν θερμά τον πρόεδρο του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου μας τον κ.Αθανάσιο Παντόπουλο για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και το ένθερμο ενδιαφέρον του για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.