Κατηγορίες
αθλητικά

Με τέσσερις αθλητές ο Ημαθίωνας στην τελική φάση του Πανελλήνιου παίδων & εφήβων

imathionas20150219Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η διαδικασία των προκριματικών φάσεων για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στις ηλικιακές κατηγορίες των παίδων και εφήβων για το 2015, με την συμμετοχή αθλητών μας.
Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές Δρομπουλιανούδης Ραφαήλ, Κίρτσογλου Παναγιώτης και Ζωϊτσούδης Δημήτριος στην ηλικιακή κατηγορία των παίδων, ενώ στους έφηβους αγωνίστηκαν οι Κίρτσογλου Πασχάλης και Τσουρβαλούδης Κυριάκος.

Οι θέσεις που κατέλαβαν στην Β’ αυτή προκριματική φάση είναι οι ακόλουθες:


1. Δρομπουλιανούδης Ραφαήλ, 1ος στα 46 κιλά ελευθέρας πάλης παίδων,
2. Κίρτσογλου Παναγιώτης, 7ος στα 63 κιλά ελευθέρας πάλης παίδων,
3. Ζωϊτσούδης Δημήτριος, 4ος στα 100 κιλά ελευθέρας πάλης παίδων,
4. Κίρτσογλου Πασχάλης, 5ος στα 60 κιλά ελευθέρας πάλης εφήβων και
5. Τσουρβαλούδης Κυριάκος, 4ος στα 120 κιλά ελευθέρας πάλης εφήβων.

Δύο εβδομάδες νωρίτερα στην Α’ προκριματική φάση που έγινε στην Καισαριανή (Αθήνα) ο αθλητής Γκουγκούδης Δημοσθένης αναδείχθηκε 2ος στα 100 κιλά ελευθέρας πάλης παίδων.
Την πρόκρισή τους στις τελικές φάσης εξασφάλισαν οι: Δρομπουλιανούδης Ραφαήλ, στα 46 κιλά, Γκουγκούδης Δημοσθένης και Ζωϊτσούδης Δημήτριος στα 100 κιλά στην τελική φάση των παίδων η οποία θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα στις 21 Μαρτίου και ο Τσουρβαλούδης Κυριάκος στα 120 κιλά στην τελική φάση των εφήβων η οποία θα διεξαχθεί στην Κοζάνη στις 4 Απριλίου.
Η διοίκηση συγχαίρει τους αθλητές καθώς και τους προπονητές για την εμφάνισή τους στις δύο αυτές αθλητικές διοργανώσεις και εύχεται στους φιναλίστ καλή επιτυχία στην τελική φάση του φετινού πρωταθλήματος.