Κατηγορίες
ραδιόφωνο

Λαπαβίτσας, Μωραλίδης και Μαρκούλης το Σάββατο 7/2 στο Ράδιο AVENA

AVENALOGOΤο Σάββατο 7/2/2015 στις 9 το πρωί, στους 97,7 στο Ράδιο AVENA και στην εκπομπή του Χάρη Καφτεράνη και της Νικολέτας Φλιάταρη:

Ο Κώστας Λαπαβίτσας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για τις οικονομικές εξελίξεις , για την πορεία των διαβουλεύσεων με παράγοντες της Ευρωπαικής Ένωσης και τις πρώτες στοχεύσεις της κυβέρνησης.

Ο Τάκης Μωραλίδης μιλά για την Δημοκρατική παράταξη και τις εκφάνσεις αυτής, για τον Δήμο Βέροιας και τις επιτυχίες ή τις αστοχίες του, για τους αγρότες και τις διεκδικήσεις τους και για το μέλλον των συνεταιριστικών οργανώσεων.

Ο Αντώνης Μαρκούλης σχολιάζει τις εξελίξεις σε κεντρικό επίπεδο , ιδιαιτέρως όμως μιλά για τα όσα λαμβάνουν χώρα στον Δήμο Βέροιας . Αναφέρεται στην σκληρή πολιτική αντιπαράθεση, τόσο με τον Δήμαρχο κο Βοργιατζίδη όσο και με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Χατζηαθανασίου.

Αμέσως μετά σχόλια από τους δημοσιογράφους Νικολέτα Φλιάταρη και Χάρη Καφτεράνη. Τυχόν ερωτήσεις προς τους καλεσμένους είτε με μήνυμα στο 6974198066 , είτε στο mail kafteranisx@yahoo.gr

Αύριο στο Ράδιο avena στους 97,7 και στις 9 το πρωί.