Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ανακοινώσεις

Ευχαριστήριο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου για τη νέα στέγη

eidikoalex2201502Ένα χρόνιο πρόβλημα του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου-Νηπιαγωγείου λύθηκε οριστικά και με τον καλύτερο τρόπο.
Η στέγη του σχολείου είχε πολλά και σοβαρά προβλήματα με αποτέλεσμα σε κάθε νεροποντή να υπάρχει η αγωνία πόσο νερό και που θα μπει στο σχολείο αλλά και τι κακό και ζημιά θα προκαλέσει.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Δημοτική αρχή και συγκεκριμένα το Δήμαρχο κ. Γκυρίνη Παναγιώτη, τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Κυτούδη Μόσχο καθώς και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου που μέσα στο χειμώνα βρέθηκε ο τρόπος και ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση ολόκληρης της στέγης (ξύλα-κεραμίδια-μεμβράνη).
Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και ειδικότερα τον κ. Δημητριάδη Φώτιο για την ένταξη και χρηματοδότηση του έργου της αντικατάστασης σε πρόγραμμα του Δήμου.


eidikoalex1201502Τώρα, πλέον, με καινούρια ασφαλή στέγη μπορούμε να προγραμματίσουμε και να ξεκινήσουμε την κατασκευή αίθουσας αισθητηριακής ολοκλήρωσης, για την οποία ήδη έχουμε κάνει τις πρώτες μελέτες με σχετική εταιρεία και το κόστος της ανέρχεται στις 20. 000 ευρώ!
Μία αίθουσα απαραίτητη σε κάθε ειδικό σχολείο, η οποία θα δώσει πολλές και ποικίλες λύσεις σε αναπηρίες των μαθητών/τριων μας.
Με τη στήριξη του Δήμου, με αρωγούς και συμπαραστάτες τις δημότισσες και τους δημότες θα βρεθούν τα κονδύλια που χρειάζονται.
Για μας είναι μία ακόμα πρόκληση και θα τα καταφέρουμε αγωνιζόμενοι/ες.