Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια αναγνώστες

Επισήμανση αναγνώστη για την οδό Τσαλδάρη στα Αμπελοτόπια (Αλεξάνδρεια)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜια από τις αρκετές οδούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην Αλεξάνδρεια είναι και η οδός Τσαλδάρη, στα Αμπελοτόπια.
Όπως μας επεσήμανε φίλος της Περισκόπησης, το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και πολά χρόνια, διαιωνίζεται από Διοίκηση σε Διοίκηση και σχετίζεται τόσο με το μικρό πλάτος του δρόμου (για το οποίο προφανώς μετά από τόσα χρόνια δόμησης κλπ δεν μπορεί να γίνει κάτι) όσο και με την έλλειψη πεζοδρομίων και στις δυο πλευρές του δρόμου.
Ο δρόμος, όπως μας ενημέρωσε, δέχεται μεγάλο όγκο οχημάτων ειδικά κατά τις πρωινές και τις μεσημεριανές ώρες, αφού στις δυο άκρες του υπάρχουν δυο σχολεία (το 4ο Δημοτικό και το 1ο Γυμνάσιο) ενώ περίπου στο μέσον βρίσκεται και νηπιαγωγείο.


Αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος είναι το ότι δεκάδες παιδιά και γονείς αναγκάζονται να κυκλοφορούν στη μέση του δρόμου (αφού δεν υπάρχουν πεζοδρόμια σε όλο το μήκος της οδού) ενώ πρόβλημα υπάρχει και το καλοκαίρι, από τη στιγμή που υπάρχουν ανοιχτά χαντάκια τα οποία αποτελούν εστία μόλυνσης και κουνουπιών μέσα στον αστικό ιστό.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA