Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας

Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας: γνωμοδοτεί για τα σχολεία της β/βάθμιας εκπαίδευσης

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣήμερα Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015, στις 20.00, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας, με 27 θέματα εγγεγραμμένα στην ημερήσια διάταξη.

Μεταξύ αυτών η προσπάθεια για εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης αλλά και ένα θέμα που έχει προκαλέσει αναταράξεις στην τοπική κοινωνία τα προηγούμενα χρόνια: αυτό της γνωμοδότησης του Δημοτικού Συμβουλίου επί της προτάσεως – εισηγήσεως της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, για τις μεταβολές των Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2015-2016.


Τόσο η εισήγηση της Δ/τριας Αν. Μαυρίδου όσο και η εισήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Νικ. Σαρακατσιάνου προς το Σώμα ΟΡΘΩΣ αναφέρουν ότι οι σχολικές μονάδες β/βάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Αλεξάνδρειας μπορούν να εξακολουθούν να λειτουργούν με την υφιστάμενη μορφή.
Αυτό όμως δεν σημαίνει απολύτως τίποτε, αφού πρόκειται περί εισηγήσεων και μόνο, γιατί οι προτάσεις των παραπάνω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ για το Υπουργείο Παιδείας και την Περιφ. Δ/νση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρ. Μακεδονίας τη στιγμή που ακόμη εκκρεμεί το θέμα της κατάργησης της απόφασης με την οποία έκλεινε το Γυμνάσιο Πλατέος.

Τα θέματα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.