Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια ΚΔΒΜ Αλεξάνδρειας

Σταυρός: ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα “Αγωγή Υγείας – Πρώτες Βοήθειες” από το Κέντρο δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αλεξάνδρειας

kdvm-stavros-prvoitheiesΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο τμήμα μάθησης στη δημοτική ενότητα Σταυρού. Οι εκπαιδευόμενοι παρακολούθησαν τη θεματική ενότητα «Αγωγή Υγείας – Πρώτες Βοήθειες». Τα στελέχη του ΚΔΒΜ Δήμου Αλεξάνδρειας ευχαριστούμε από καρδιάς τους εκπαιδευόμενους και την εκπαιδεύτρια κα Αικατερίνη Μπάμπου για την επιτυχία του εν λόγω προγράμματος.

Θα ακολουθήσουν και άλλα τμήματα μάθησης τόσο στο Σταυρό όσο και σε άλλες δημοτικές ενότητες του Δήμου Αλεξάνδρειας. Σύντομα ξεκινούν τμήματα διαφόρων θεματικών ενοτήτων στα Τρίκαλα και στο Καμποχώρι.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας. Όλα τα προγράμματα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ.
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.
Θωμαή Ε. Δημητριάδου, 6949410881, 2333026806,
E-mail: kdvm.alex@gmail.com, facebook: Κδβμ Δήμου Αλεξάνδρειας
Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας ΚΔΒΜ Αλεξάνδρειας

Αθηνά Ευσταθίου, 6936276296, 2333026806, Υπεύθυνη Οργάνωσης ΚΔΒΜ Αλεξάνδρειας