Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια αντιδήμαρχοι Δήμος Αλεξάνδρειας

Αλεξάνδρεια: ενημερωτική συνάντηση Ναλμπάντη – Διοικητή Α.Τ. Αλεξάνδρειας

synantisiantidimdktatalexΕνημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας κατά τη διάρκεια της οποίας ο Αντιδήμαρχος, αρμόδιος για θέματα κυκλοφορίας κ. Ναλμπάντης Κωνσταντίνος ενημέρωσε τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, κ. Μυρίσα Γεώργιο για μια σειρά επίκαιρων θεμάτων που απασχολούν τους κατοίκους της πόλης μας.

Συγκεκριμένα, ο Αντιδήμαρχος κύριος Ναλμπάντης ενημέρωσε τον κύριο Μυρίσα για τις ενέργειες που πραγματοποιούνται από το Δήμο σχετικά με τα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν, ιδιαίτερα τις νυκτερινές ώρες στην πόλη, όπως και με τη δημιουργία του χώρου προσωρινής φύλαξης αδέσποτων ζώων, η οποία μετά την εξεύρεση του κατάλληλου χώρου, πλέον μπαίνει στο αυλάκι.

Παράλληλα, ο κ. Ναλμπάντης ζήτησε από τον κ. Μυρίσα την ευαισθητοποίηση του προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας σχετικά με τον έλεγχο των δεσποζόμενων ζώων, καθώς έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο αυτά να αφήνονται ανεξέλεγκτα σε δημόσιους χώρους.

Για το θέμα των διαφημιστικών πινακίδων, ο κ.Ναλμπάντης ενημέρωσε τον κύριο Διοικητή για την πολιτική που θα εφαρμόσει στο εξής ο Δήμος Αλεξάνδρειας σχετικά με την τοποθέτησή τους.

Περνώντας στο κυκλοφοριακό, ο αντιδήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Μυρίσα σχετικά για τη νέα κυκλοφοριακή μελέτη που υλοποιείται αυτή τη στιγμή από το δήμο Αλεξάνδρειας και ζήτησε την έγκυρη συμβολή του στην προσπάθεια αυτή καταθέτοντας τις δικές του προτάσεις, βοηθώντας τους μελετητές στο έργο τους.

Ζήτησε επίσης την αύξηση της επιτήρησης της κυκλοφορίας εκ μέρους του Τμήματος Αλεξάνδρειας επί της οδού Βετσοπούλου, καθώς το πρόβλημα με τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα έχει ενταθεί τον τελευταίο καιρό, δυσχεραίνοντας τη διέλευση των οχημάτων από τον κεντρικότερο δρόμο της πόλης.

Τέλος, συζητήθηκε ο τακτικός έλεγχος των φορτηγών αυτοκινήτων που διέρχονται από την περιοχή του εργοστασίου της Vivartia με κατεύθυνση από και προς την Αλεξάνδρεια, για υπέρβαση φορτίου, ώστε να απαγορευθεί η διέλευσή τους από την πόλη της Αλεξάνδρειας μέσω εκτροπής τους προς την Εθνική οδό. Η αύξηση του κυκλοφοριακού φόρτου της οδού της 28ης Οκτωβρίου και της εξόδου προς την Θεσσαλονίκη που έχει παρατηρηθεί, με συνέπειες την καταστροφή του οδοστρώματος και τους κινδύνους κατά τη διέλευση οχημάτων και πεζών οδηγεί το Δήμο Αλεξάνδρειας σε εξεύρεση λύσης του προβλήματος κι ο Αντιδήμαρχος ζήτησε την αρωγή του Διοικητή κ. Μυρίσα και του προσωπικού του Τμήματος που ηγείται στην προσπάθεια αυτή.

Μία απάντηση στο “Αλεξάνδρεια: ενημερωτική συνάντηση Ναλμπάντη – Διοικητή Α.Τ. Αλεξάνδρειας”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.