Κατηγορίες
υποψήφιοι

Τ. Μπαρτζώκας από τη Μελίκη: “Η περιοχή μας δεν θα είναι φτωχός συγγενής, αλλά πρωταγωνιστής. Στην Ημαθία αλλάζουμε γενιά”.

mpartzokas omilia melikiΤην πρώτη του ανοιχτή ομιλία πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (14/1) ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ), Τάσος Μπαρτζώκας, στη γενέτειρά του, τη Μελίκη, μπροστά σε πολυπληθές κοινό, από όλο το Δήμο Αλεξάνδρειας και όχι μόνο.
Ο Τάσος Μπαρτζώκας μίλησε στο κοινό από καρδιάς, καθώς γνωρίζει από παιδί την περιοχή και βιώνει καθημερινά, αν και πλέον ζει και εργάζεται στη Βέροια, σπιθαμή προς σπιθαμή τον τόπο.
“Αποφάσισα να ακολουθήσω το δύσκολο δρόμο και σε μία ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία να δώσω τη μάχη.
Τη μάχη για μία καλύτερη ζωή. Τη μάχη για να πάρει αυτά που αξίζει ο Νομός μας και όλοι.

Τη μάχη για να παραμείνει η Ελλάδα στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια. Και αυτή η μάχη είναι εθνική.
Αυτές οι εκλογές δεν είναι σαν τις άλλες. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να τσακωνόμαστε για το παρελθόν, να διχαζόμαστε, να ξεχνάμε τα κοινά προβλήματα, τις κοινές αγωνίες, το κοινό συμφέρον μας.
Για αυτό και απευθύνομαι σε όλους σας. Γιατί όλοι επαναλαμβάνω έχουμε κοινό συμφέρον. Γιατί όλοι αγαπάμε τον τόπο μα.».
Σε άλλο σημείο τόνισε:
«Πιστεύω σε μία Ελλάδα, όπου πρέπει να ανήκει στην Ευρώπη. Και βεβαίως πιστεύω στο σημαντικό ιστορικό ρόλο της Ορθοδοξίας και στη σημασία της για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής της χώρας, ειδικά σε δύσκολες περιόδους, όπως η σημερινή.
Πιστεύω στον καθοριστικό ρόλο και στην ανάγκη στήριξης της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας γιατί μόνο αυτή μπορεί να δώσει τις διαχρονικές αρχές και αξίες στα παιδιά μας.
Πιστεύω στη διαχρονική προσφορά και στη δικαίωση αυτής της παράταξης σε όλες τις μεγάλες στρατηγικές επιλογές της.
Αυτό όμως που πιστεύω περισσότερο από όλα όμως είναι ότι κάποια στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Να δούμε τι Ελλάδα θέλουμε να φτιάξουμε για τα παιδιά μας».
Κλείνοντας, ο Τάσος Μπαρτζώκας είπε:
«Επέλεξα να κάνω τη πρώτη μου συγκέντρωση στο τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα.
Σας μίλησα με ειλικρίνεια και καθαρές κουβέντες χωρίς κορώνες , υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω. Όχι όπως έκανα από την αρχή μόνο για την παρουσία και τη στήριξή σας.
Αλλά γιατί βλέπω ανάμεσά σας ανθρώπους με διαφορετικές καταβολές, από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, που τολμήσατε να κάνετε ένα βήμα πίσω και ένα βήμα μπροστά.
Ένα βήμα πίσω σε αυτά που σας χωρίζουν. Ένα βήμα μπροστά σε αυτά που σας ενώνουν. Και αυτή είναι η πρώτη μας μεγάλη νίκη.
Αποδεικνύουμε ότι η περιοχή μας δεν θα είναι φτωχός συγγενής, αλλά πρωταγωνιστής. Αποδεικνύουμε ότι ο τόπος μας θα έχει ισχυρή φωνή στο Κοινοβούλιο. Αποδεικνύουμε ότι όταν θέλουμε, μπορούμε. Αποδεικνύουμε ότι στην Ημαθία αλλάζουμε γενιά».