Κατηγορίες
αστυνομικές ειδήσεις

Συνελήφθη 33χρονος στην Νάουσα για διακίνηση ηρωίνης

sylnar201501282Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (27-01-2015) το μεσημέρι στη Νάουσα, 33χρονος δραπέτης φυλακών για διακίνηση ηρωίνης.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκε ο 33χρονος αλλοδαπός χθες το μεσημέρι στην Νάουσα και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  •  13 συσκευασίες των ενός γραμμαρίου έτοιμες για διακίνηση,
  • 3 ναρκωτικά δισκία και
  • 2 κινητά τηλέφωνα.

 

Από την περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης προέκυψε ότι ο 33χρονος αποθήκευε τις ναρκωτικές ουσίες σε συγκεκριμένο υπαίθριο χώρο στην Νάουσα, στον οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε επιπλέον 1 γυάλινη συσκευασία με ηρωίνη συνολικού βάρους 78,8 γραμμαρίων.

Επίσης από την συνεχιζόμενη μεθοδική έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας και προέκυψε ότι πρόκειται για δραπέτη των φυλακών Λάρισας που έκτιε ποινή κάθειρξης για ναρκωτικά, καθώς είχε παραβιάσει πενθήμερη άδεια που του είχε δοθεί τον Ιούλιο του 2012.

Ο 33χρονος διέμενε παράνομα στην Χώρα και στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.