Κατηγορίες
Γκυρίνης Παναγιώτης δήμαρχος Αλεξάνδρειας εκλογές υποψήφιοι

Στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας επισκέφτηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕπίσκεψη στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας έκαναν το πρωί της Παρασκευής 16 Ιανουαρίου οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία.
Στη συνάντηση με τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του τελευταίου, ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με την πορεία της χώρας στο πλαίσιο της κρίσης και υπό το πρίσμα των επικείμενων εκλογών που αναμένεται να φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη θέση ενώ ο δήμαρχος εξέφρασε το παράπονό του – “ίσως και λόγω της μικρής προεκλογικής περιόδου” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά – για το γεγονός ότι το σύνολο των κομμάτων δεν κάνει εκτενή αναφορά στο πρόγραμμά που έχει για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.


“Αντιμετωπίζουμε πολλές δυσκολίες” είπε σε μια αποστροφή του λόγου του ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας την ώρα που αποχαιρετούσε τους υποψηφίους (προφανώς ως υπενθύμιση αν εκλεγούν;; Μπορεί!).
Κατά τη συνάντηση μίλησαν όλοι, μεταξύ αυτών ο Κ. Λαπαβίτσας έκανε αναφορά στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζει η χώρα ενώ ο Χρ. Αντωνίου (ο μόνος εκ των υποψηφίων με καταγωγή από το Δήμο Αλεξάνδρειας είπε πως η Τ.Α. αποτελεί πυλώνα και πρέπει να στηριχθεί. Επίσης αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, στην αποψίλωση από τις υπηρεσίες που συντελέστηκε τα προηγούμενα χρόνια (ΔΕΗ, ΔΟΥ κλπ), στα προβλήματα στις υπηρεσίες που υπολειτουργούν, στα αντιπλημμυρικά που πρέπει να γίνουν.
Οι υποψήφιοι συναντήθηκαν και μίλησαν επίσης με τους παρόντες την ώρα της επίσκεψής τους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και με εργαζόμενους στο Δημαρχείο – πριν αναχωρήσουν για τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στο τοπικά ΜΜΕ (για το θέμα θα έχουμε ξεχωριστή ανάρτηση).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA