Κατηγορίες
υποψήφιοι

Στην κοπή της πίτας της Ευξείνου Λέσχης και του αστικού ΚΤΕΛ Νάουσας ο Λ. Τσαβδαρίδης

tsavegxinosnaousasΣτην κοπή της βασιλόπιτας της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας αλλά και των Αστικών ΚΤΕΛ Νάουσας βρέθηκε το πρωί και το μεσημέρι της Κυριακής ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ) Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Ο κ.Τσαβδαρίδης στον χαιρετισμό του στην Εύξεινο Λέσχη, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του συλλόγου Φώτη Φανιάδη, τα μέλη της διοίκησης και τις προηγούμενες διοικήσεις, για την μεγάλη και άοκνη προσπάθεια τους στην διάσωση και συντήρηση της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Βιβλιοθήκης της Αργυρούπολης του Πόντου, η οποία φυλάσσεται στο κτίριο του συλλόγου,

τόνισε ότι ο ίδιος προσωπικά, ως βουλευτής, συνέβαλε και θα συνεχίσει να συμβάλει, ώστε να γίνει σύντομα πράξη η υλοποίηση της υπόσχεσης του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά, στην επιχορήγηση του απαιτούμενου ποσού για την συντήρηση και την στέγαση της στο παραδοσιακό κτίριο της πρώην Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νάουσας.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να γίνει πράξη το όραμα της στέγασης της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Βιβλιοθήκης της Αργυρούπολης στο κτίριο Τουρπάλη. Είμαι βέβαιος ότι με την επανεκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην πρωθυπουργία θα προχωρήσουν άμεσα οι εργασίες διαμόρφωσης του κτιρίου και θα ξεκινήσει η απαραίτητη προσπάθεια για την συντήρηση των βιβλίων” τόνισε ο κ. Τσαβδαρίδης. Ακολούθως ο κ. Τσαβδαρίδης παρακάθισε σε γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση της Ευξείνου Λέσχης στον Άγιο Νικόλαο.

tsavktelnaousasΟ υποψήφιος βουλευτής επισκέφτηκε και τα Αστικά ΚΤΕΛ Νάουσας, όπου έκοψε ο ίδιος την πίτα. Ευχαρίστησε τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ κ. Ηλία Ορδουλίδη για την τιμή που το επιφύλαξε, ευχήθηκε καλή χρονιά, γεμάτη τύχη, υγεία και χωρίς ζημιές, στους ιδιοκτήτες, μετόχους, οδηγούς και υπαλλήλους των ΚΤΕΛ της Νάουσας για τη νέα χρονιά, επισημαίνοντας τον σημαντικό ρόλο τους στο κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι της περιοχής.

Έχετε καταφέρει με πολύ σκληρή δουλειά και με χρηστή διοίκηση να έχετε ένα εύρωστο ΚΤΕΛ, το οποίο δεν σας το χάρισε κανένας σας, αλλά τα καταφέρατε μόνοι σας. Σε όλα τα χρόνια που δραστηριοποιούμε σε θέσεις ευθύνης, στάθηκα δίπλα σε κάθε δίκαιο αίτημα και διεκδίκηση σας” τόνισε ο κ. Τσαβδαρίδης. Θετικό ήταν επίσης το κλίμα για την υποψηφιότητα και το έργο του κ. Τσαβδαρίδη από τους παριστάμενους, με εξέχοντα τον αντιδήμαρχο Νάουσας κ. Στάθη Λογδανίδη.