Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια υποψήφιοι

Πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξάνδρεια

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠαρουσία δεκάδων συμπολιτών μας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 22 Ιανουαρίουστην Αλεξάνδρεια, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η παρουσίαση στο ευρύ κοινό-κεντρική ομιλία των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία.
Οι υποψήφιοι βουλευτές ανέπτυξαν τόσο τις προσωπικές όσο και τις κομματικές θέσεις που σχετίζονται με τη γενικότερη κατάσταση στην Ελληνική κοινωνία και στην οικονομία και με την Ημαθία. Επίσης εξέφρασαν τη βεβαιότητα πως από τη Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην Κυβέρνηση της χώρας.


Τους υποψηφίους παρουσίασε στους παρευρισκόμενους (μεταξύ των οποίων βρίσκονταν ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Νικ. Μπρουσέλης, οι αντιδήμαρχοι Κ. Ναλμπάντης και Σωτ. Τόκας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημ. Συρόπουλος και Γ. Κιρκιλιαννίδης) ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σπυρίδης.
Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι η μεγάλη προσέλευση του κόσμου. Μιλώντας με παρευρισκόμενους, ψηφοφόρους που είναι στον ΣΥΡΙΖΑ από τα λεγόμενα “πέτρινα χρόνια” του κόμματος και από την εποχή του 3-4%, μας είπαν πως είναι εντυπωσιασμένοι από τη στροφή του κόσμου προς τον ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή της Αλεξάνδρειας και πως αναμένουν ευρεία νίκη του κόμματός τους την Κυριακή.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

syrizalex22012015015-tile

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA