Κατηγορίες
αθλητικά

Με το Παγκράτι ο Φίλιππος Βέροιας το Σάββατο – έκοψε την πίτα του το τμήμα μπάσκετ

pitafilveroiasΤο Παγκράτι υποδέχεται το Σάββατο 24/1 ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.00 και διαιτητές ορίστηκαν οι κύριοι Πουρσανίδης Κ, Συμεωνίδης και Δεληγιαννίδης.
Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filippobc.gr: “Μετά από μια δύσκολη λόγω τραυματισμών εβδομάδα καλούμαστε να δείξουμε για μια ακόμη αγωνιστική τα ψυχικά μας αποθέματα. Το Παγκράτι είναι ομάδα πλήρης που συνδυάζει νεανικό ενθουσιασμό και εμπειρία Έχει αρχές και προσπαθεί να επιβάλει το ρυθμό του. Παρά τις ελλείψεις μας προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε ένα πλάνο που θέλουμε να τηρήσουμε κι ελπίζουμε κι οι τραυματίες μας να μας βοηθήσουν. Ζητάμε ο κόσμος να ψηφίσει Φίλιππος Μπάσκετ το Σάββατο και να μας βοηθήσει.”


Η ομάδα όμως έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, στο περιθώριο της απογευματινής προπόνησης της ομάδας στην αίθουσα τύπου του ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου, μέσα σ΄ένα ευχάριστο και άκρως οικογενειακό κλίμα, παρουσία παικτών, του προέδρου του συλλόγου κου Τραπεζανλίδη Γιώργου, της διοίκησης και του τεχνικού team του μπασκετικού Φιλίππου Βέροιας.
Ο πρόεδρος, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά γεμάτη υγεία στην ομάδα και τους προπονητές, τους συνεχάρη για την μέχρι τώρα πορεία τους στο πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα και διατράνωσε την πίστη του ότι η ομάδα θα καταφέρει τον μεγάλο στόχο της για φέτος που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο Τάσος Τραιανός, στον οποίο έπεσε το φλουρί και κέρδισε το δώρο που αντιστοιχούσε. Έτσι, η ομάδα πάει με ανεβασμένο το ηθικό στον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου κόντρα στο Παγκράτι, στον οποίο αναμένεται και πάλι ο φίλαθλος κόσμος του μπάσκετ της πόλης να δώσει το βροντερό και απαραίτητο παρών του.