Κατηγορίες
αθλητικά

Καταγγελία του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας για το παιχνίδι της 17ης Ιανουαρίου

paokalexandreiasΣτην παρακάτω καταγγελία προχώρησε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας μετά το παιχνίδι της ομάδας με την ομάδα της Ειρηνούπολης το Σάββατο 17 Ιανουαρίου (το οποίο διακόπηκε) :
Καταγγέλλουμε την ομάδα της Ειρηνούπολης και τον φίλαθλο κόσμο της, για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους και λυπούμαστε πολύ γιατί φέρανε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε εποχές που όλοι μας αφήσαμε πίσω. Δεχτήκαμε απρόκλητη ρατσιστική συμπεριφορά αποκαλώντας μας γύφτους και βρίζοντας μανές και οικογένειες φιλάθλων άλλα και παιχτών.


Φοβούμενοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την σωματική τους ακεραιότητα αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο στο τέλος του ημιχρόνου διότι δεχτήκαμε επίθεση απο τους οπαδούς τους με γκλομπς, καδρόνια και πέτρες. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά κάποιος φίλαθλος των γηπεδούχων πήγε στο αυτοκίνητο, έβγαλε καραμπίνα και πυροβολούσε ανεξέλεγκτα σημαδεύοντας τους φιλάθλους μας. Για του λόγου του αληθές υπάρχει βίντεο. Είμαστε ευτυχείς που δεν θρηνήσαμε θύματα σήμερα.
Οι φιλοξενία μας στον πρώτο αγώνα ήταν άριστη και μας ευχαρίστησαν για αυτό. Αν μας επιφύλασσαν τέτοια φιλοξενία επειδή τους κερδίσαμε στον πρώτο αγώνα λυπούμαστε πολύ.
Ως διοίκηση της ομάδας επιφυλλασόμαστε για κάθε ένδικο μέσο.