Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ημαθία: ποια ονόματα ακούγονται (ή είναι σίγουρα) για υποψήφιοι βουλευτές

elezimathiaΗ ανακήρυξη των υποψηφίων βουλευτών από το Πρωτοδικείο θα γίνει στις 10 Ιανουαρίου

Θες λίγο οι γιορτές, θες λίγο το ότι η ιστορία με τις εκλογές ήρθε λιγάκι απροσδόκητα (αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που ανέμεναν ότι ο πρωθυπουργός θα αποφάσιζε να επισπεύσει την προεδροεκλογή και θα την έκανε πριν από την Πρωτοχρονιά), οι εκλογές είναι εδώ.
Οι υποψηφιότητες πάνε και έρχονται, ονόματα ακούγονται για τη θέση των υποψηφίων στην Ημαθία, άνθρωποι που θέλουν να είναι υποψήφιοι “διαρρέουν” την πρόθεσή τους (ή την κάνουν να μοιάζει ως ειλημμένη απόφαση από τα κεντρικά γραφεία του κόμματός τους) κλπ κλπ. Τα ονόματα που “παίζουν” – ορισμένα έχουν ήδη ανακοινωθεί, για κάποια αναμένονται αποφάσεις από Αθήνα μεριά – είναι:

Απ. Βεσυρόπουλος, Κ. Γιοβανόπουλος, Γ. Μπατσαρά, Λαζ. Τσαβδαρίδης, Τ. Μπαρτζώκας, Ν. Καρατζιούλα, Κ. Ζιώγας, Απ. Εμμανουηλίδης, Χρ. Μάμαλης, Δ. Χαμπίδης, Χρ. Αντωνίου, Κ. Λαπαβίτσας, Γ. Ουρσουζίδης, Γ. Σπυρίδης, Κ. Ορφανίδης, Μ. Τουτουντζίδου, Ευ. Παπαγιαννούλη, Γ. Γεωργιάδης, Φρ. Καρασαρλίδου, Τ. Τόζιου, Αγγ. Τόλκας, Μπ. Γκιόνογλου, Γ. Μοσχόπουλος, Θ. Λιόλιος.

Φυσικά όλες οι…. απορίες θα λυθούν σύντομα, αφού στις 9 Ιανουαρίου κατατίθενται οι προτάσεις των υποψηφίων βουλευτών των κομμάτων και στις 10 Ιανουαρίου θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφίων βουλευτών από τα κατά τόπους αρμόδια πρωτοδικεία.