Κατηγορίες
Τσαβδαρίδης Λάζαρος υποψήφιοι

Στον Λουτρό ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

loutros2tsavΜε τη σημερινή (23 Ιανουαρίου) επίσκεψη του στον Λουτρό Αλεξάνδρειας, το χωριό της μητέρας του, συνέχισε την προεκλογική του περιοδεία στους Δήμους και τις τοπικές κοινότητες της Ημαθίας ο υπ. Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

“Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και βαθιά συγκίνηση κάθε φορά που βρίσκομαι μαζί σας. Είμαι ένας από εσάς. Με ξέρετε και σας ξέρω. Και ζητώ για άλλη μία φορά τη στήριξη σας στις πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων δεκαετιών στην Ελλάδα, για να διασφαλίσουμε το μέλλον του τόπου μας και το μέλλον των παιδιών μας”, τόνισε στους κατοίκους ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Ο υπ. Βουλευτής, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει δια ζώσης τους κατοίκους του Λουτρού για όλες τις πρόσφατες θετικές εξελίξεις στα αγροτικά ζητήματα της Ημαθίας, στις οποίες και η παρέμβαση του υπήρξε καταλυτική, ιδιαίτερα για την οριστική καταβολή στους δικαιούχους αγρότες, της αποζημίωσης λόγω του Ρωσικού εμπάργκο αλλά και για τις τεράστιες προσπάθειες που κατάβαλλε για την άμεση καταβολή του υπολοίπου του ποσού των 60 εκατ. Ευρώ από την εξισωτική αποζημίωση του 2014 στους κτηνοτρόφους της Ημαθίας.