Κατηγορίες
ανακοινώσεις

Δήλωση του στρατηγού ε.α. Φράγκου Φραγκούλη για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου

fragoulisfragosΟ Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός ε.α Φράγκος Φραγκούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τις επικείμενες εκλογές:

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, εν όψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, θεωρώ επιβεβλημένη αναγκαιότητα την εθνική ομοψυχία, για την αντιμετώπιση των επερχόμενων προκλήσεων όλων όσων επιβουλεύονται την ακεραιότητα της πατρίδας και του έθνους μας.
Οι Έλληνες πρέπει να μείνουν ενωμένοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, αναζητώντας αυτά που τους ενώνουν και όχι αυτά που τους χωρίζουν.


Σε αυτό το επίπεδο λοιπόν αισθάνομαι υποχρέωση να δηλώσω την συμπαράσταση μου στις υποψηφιότητες εκείνες, οι οποίες διαθέτουν τα απαιτούμενα δημοκρατικά, εθνικά, χαρακτηριστικά, πιστεύοντας στις θεμελιώδεις αξίες, με πρώτη την πίστη στα Ιερά και τα Όσια της Ελληνικής μας φυλής.
Όπως συμπεριφέρθηκα, ως Έλλην Αξιωματικός που ορκίστηκε Πίστη και Αφοσίωση στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους, στους υφισταμένους μου, χωρίς διακρίσεις και προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες, έτσι συνεχίζω και σήμερα τον δρόμο μου, με μόνο γνώμονα την Ελλάδα μας.

Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ
Στρατηγός ε.α Φράγκος Φραγκούλης