Κατηγορίες
ανακοινώσεις Δήμος Αλεξάνδρειας

Δήμος Αλεξάνδρειας: θα προσλάβει δικηγόρο με σχέση έμμισθης εντολής

dimarxeio-alex1Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, έχοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες για την εξυπηρέτηση των νομικών, δικαστικών και εξωδικαστικών υποθέσεών του, προκηρύσσει την πλήρωση με επιλογή μίας (1) θέσης δικηγόρου παρ’ Εφέταις, με έμμισθη εντολή στο Δήμο Αλεξάνδρειας.

Η πρόσληψη θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4194/2013 «Κώδικας Δικηγόρων», όπως ισχύει και θα συνδέεται με το Δήμο Αλεξάνδρειας Ν. Ημαθίας, με σχέση έμμισθη εντολής.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν στο Δήμο Αλεξάνδρειας σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της προκήρυξης στον ημερήσιο τύπο της έδρας του οικείου Δικηγορικού Συλλόγου, αίτηση συνοδευόμενη από τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

α) Φωτοτυπία δύο όψεων του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

β) Για τους άνδρες Πιστοποιητικό Στρατολογίας τύπου Α΄.

γ) Πιστοποιητικό Ποινικού Μητρώου

δ) Πιστοποιητικό του οικείου Δικηγορικού Συλλόγου από το οποίο να προκύπτει ότι ο υποψήφιος δεν έχει τιμωρηθεί πειθαρχικά και ότι δεν κατέχει άλλη έμμισθη θέση.

ε) Υπεύθυνη Δήλωση ότι ο υποψήφιος δεν παρέχει τις υπηρεσίες του αποκλειστικά ή συστηματικά με αμοιβή κατά υπόθεση σε άλλο Νομικό Πρόσωπο του δημοσίου τομέα.

στ) Βιογραφικό Σημείωμα με τα στοιχεία της επιστημονικής και επαγγελματικής του δράσης, καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την απόδειξη των τυπικών και ουσιαστικών του προσόντων (πτυχία, μεταπτυχιακοί τίτλοι κ.λ.π.).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 42, Τ.Κ. 59300, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κ. Κιρτικίδου Ευθυμίας (τηλ. επικοινωνίας: 23333-50122).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Το αναλυτικό κείμενο της προκήρυξης μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ