Κατηγορίες
παιδεία Πλατύ χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Γενικό Λύκειο Πλατέος

lykplt20141223-3Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014, τελευταία μέρα των μαθημάτων για το 2014, οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Γενικού Λυκείου Πλατέος, αφού πρώτα είπαν τα κάλαντα στους καθηγητές τους, για το “καλό” των γιορτών και των Χριστουγεννιάτικων διακοπών, στη συνέχεια παρουσίασαν στους συμμαθητές τους και στους εκπαιδευτικούς ένα μικρό θεατρικό σχετικό με το πνεύμα των ημερών.

Το θεατρικό με τίτλο οι “Ακάλαντοι!!!” και η χορωδία των μαθητών που τραγούδησε τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, με τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων (κλαρίνο ο Μαλογιάννης Δημήτρης και ακορντεόν ο Τερζίδης Ιωακείμ), δημιούργησε το απαραίτητο κλίμα αποφόρτισης και εισήγαγε τη σχολική κοινότητα στην εορταστική ατμόσφαιρα και το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η γιορτή, που επιμελήθηκαν με μεγάλο μεράκι και φροντίδα οι κ.κ. Γιάγκα Σοφία και Κυριακίδου Ραχήλ, έκλεισε με τραγούδι από όλους και με “επιθετική” διάθεση στα γλυκίσματα που έφεραν τα παιδιά καθώς και στα αναψυκτικά που προσέφερε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.
Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η Σχολική Κοινότητα του Γενικού Λυκείου Πλατέος εύχεται:

Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ 2015 ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΤΗ ΓΑΛΗΝΗ, ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ
«καλές γιορτές»

lykplt20141223-2

lykplt20141223-1

lykplt20141223-3