Κατηγορίες
γνώμη - σχόλιο επικαιρότητας

Με εκφοβισμούς (με χρήση ιατρικής ορολογίας) χαϊρι δεν γίνεται !!!

adeiksΑυτές οι περιγραφές με ιατρικούς όρους  θυμίζουν άλλες εποχές (τότε που έβαζαν την Ελλάδα επί της κλίνης για να την… γιατρέψουν και στο τέλος καταλήξαμε με ακρωτηριασμένο τον Εθνικό χώρο).

Ακούσαμε περί “ανήκεστων βλαβών” στην οικονομία, την ώρα που  οι ελληνικές και ξένες τράπεζες έχουν σωθεί με χρήμα του λαού που του φόρτωσαν τα φέσια τους και τα τοξικά τους χρηματιστηριακά σκουπίδια. Την ώρα που οι μόνοι “επενδυτές” είναι όσοι έρχονται να αγοράσουν μπιρ-παρά τον εθνικό πλούτο, την ώρα που όσοι έχουν ευθύνες για το σημερινό χάλι προτείνουν σχέδια “εξόδου από την κρίση”. Καιρός είναι η πολιτική να καθοδηγεί την Οικονομία και όχι το αντίθετο. Φυσικά αυτό προϋποθέτει ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, που να βρεθούν ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ;;; – αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης!

Αλλά και έτσι να είναι – και με την προϋπόθεση ότι μιλάμε με ιατρικούς όρους, για την πιθανότητα οδήγησης της κοινωνίας σε “μη αναστρέψιμη κατάσταση” θα μιλήσει κανείς;;;; Γιατί αν συνεχίσουν έτσι, τότε η κοινωνία θα διαλυθεί.

Επίσης, για τον “θανάσιμο κίνδυνο” που ελλοχεύει λόγω της πρόθεσης για τη μη παράταση στην προστασία από πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας, θα πει κανείς καμιά κουβέντα;;;