Κατηγορίες
ανακοινώσεις

Ευχαριστήρια από “Τα Παιδιά της Άνοιξης”

paidiaanoixisweblogoO Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ Ν. Ημαθίας “Τα Παιδιά της Άνοιξης” και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας γνωστοποίησαν ότι:

– Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στο καφέ “Σταθμός” στην Αλεξάνδρεια διοργανώθηκε Καφές αγάπης με την πρωτοβουλία ανεξάρτητων συνεργατών της Oriflame.
Η πρωτοβουλία της ομάδας της κ. Κατερίνας Παναγιωτίδου και των συνεργατών της κ. Άσπας Στεργιοπούλου, κ. Στέλλας Σαμαρά και κ. Λίνας Αλεξανδρίδη είχε ως σκοπό την ενίσχυση του Κέντρου “Τα Παιδιά της Άνοιξης”.

Το Κέντρο ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές, αλλά και τον κόσμο, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αυτό περνώντας ένα όμορφο απόγευμα, συμμετέχοντας, παράλληλα, στη φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση.

– ευχαριστούν θερμά την ΑΛΜΗ Α.Β.Ε.Ε. με έδρα την Αλεξάνδρεια για τη δωρεά προμήθειας εξοπλισμού για τις ανάγκες του Κέντρου, όπως επίσης για τη δωρεά χορήγησης ειδών διατροφής.

– Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014, οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου “Τα Παιδιά της Άνοιξης” και οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας, παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση με τίτλο “Σχολείο για κλόουν” στο Θέατρο της Αντωνιάδειας Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας.

Τα παιδιά παρακολούθησαν την παράσταση με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό, χαρίζοντας το πιο θερμό τους χειροκρότημα στους ηθοποιούς.

Ευχαριστούμε την παιδική σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας για την πρόσκληση και τις όμορφες στιγμές που χάρισαν στα παιδιά μας!

– Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014, στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αλεξάνδρειας, ομάδα παιδιών συμμετείχε στη θεατρική παράσταση που πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο “Τα Παιδιά της Άνοιξης”, το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας και το 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας, με τίτλο: “Η αγέλαστη πολιτεία”, η οποία αποτέλεσε μέρος του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Η συνεργασία αυτή έχει ξεκινήσει από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Η επαφή και τα συναισθήματα αλληλεγγύης που αναπτύχθηκαν, έδωσαν το έναυσμα για τη συνεργασία των παιδιών έχοντας ως αποτέλεσμα την ξεχωριστή αυτή παράσταση!

Συγχαρητήρια στους μικρούς ηθοποιούς, που για ακόμη μία φορά μέσα από τους ρόλους τους κατάφεραν να μαγέψουν και να συγκινήσουν τον κόσμο που παρακολούθησε την παράσταση.

Στηρίζουμε το έργο μας στη συμμετοχή σας!