Κατηγορίες
βουλευτές Δήμος Αλεξάνδρειας

Ενημερωτική επίσκεψη στην Αλεξάνδρεια έκανε η βουλευτής (ΣΥΡΙΖΑ) Ηρώ Διώτη – video

diotialex19Το δημαρχείο της Αλεξάνδρειας επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής 12 Δεκεμβρίου η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ (και υπεύθυνη τμήματος περιβάλλοντος και οικολογίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης), στο πλαίσιο περιοδείας στην Π.Ε. Ημαθίας.

Τη βουλευτή, που συνοδεύονταν από ομάδα τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (αποτελούμενη από του Χρήστο Αντωνίου, Αντώνη Χατζόπουλο, Θανάση Χειμώνα, Γιάννη Γρηγοριάδη, Εύη Παπαγιαννούλη και Λευτέρη Κιοσέογλου) υποδέχθηκαν, λόγω απουσίας του δημάρχου στην Αθήνα, οι αντιδήμαρχοι Ν. Αλεξόπουλος και Κ. Ναλμπάντης.

Ακολούθησε ενημερωτική συνάντηση στην οποία, πέραν των προαναφερομένων συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ν. Μπρουσκέλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Σπυρίδης και Μόσχος Κυτούδης.

Κατά τη συνάντηση η βουλευτής ενημερώθηκε για θέματα που ταλανίζουν το Δήμο, όπως ο ΣΜΑ Νησελίου, τα προβλήματα με τις πλημμύρες και τα αίτιά τους, η αποκομιδή των απορριμμάτων, η εκβάθυνση του Λουδία, η διαχείριση των συσκευασιών φυτοφαρμάκων, το κυνοκομείο του Δήμου (που απαιτείται να γίνει κάποια στιγμή), καθώς και το θέμα του εργοστασίου Βιολιπασμάτων στο Πλατύ – για το θέμα δείτε βίντεο σε προηγούμενη ανάρτηση, με την αναφορά που έκανε σε αυτό και στην απόφαση της Περιφέρειας ο Θ. Χειμώνας.

diotialex1

diotialex10

diotialex9

diotialex19