Κατηγορίες
ανακοινώσεις

Ομάδα Δράσης & Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας: “Τα καταφέραμε ξανά – Σας ευχαριστούμε όλους

20141214EKDIL102900 κουτιά γάλατα εβαπορέ και πολλά τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στην εκδήλωση αλληλεγγύης που πραγματοποίησε η Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης σε συνεργασία με την ΚΕΔΑ την Κυριακή 14/12 στο Πάρκο Λέσχης Ποντίων.

Τα γάλατα και τα τρόφιμα παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου σε μια προσπάθεια να καλυφτούν οι ανάγκες εκατοντάδων συμπολιτών μας που χτυπήθηκαν από την οικονομική κρίση, σε αυτή την προσπάθεια η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε για μια ακόμα φορά πολύ μεγάλη.

Σας ευχαριστούμε όλους

Ευχαριστούμε την ΚΕΔΑ και το πρόεδρο της κ. Δελιόπουλο Στέφανο για το κάλεσμα και την συνεργασία, τον εμπορικό κόσμο και τους υποστηρικτές της σημερινής συναυλίας, τον χορηγό επικοινωνίας κ. Πουρτσιδη Γιάννη και κ. Έφη Καραγιάννη που μας στηρίζουν σε κάθε μας δράση, τους Εθελοντές Φιλόζωους Αλεξάνδρειας,…

….τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων 1ου Γυμνάσιου και τους μαθητές για την συμμετοχή τους με χριστουγεννιάτικα bazaar για την στήριξη των συλλόγων τους, την Εθελοντική Ομάδα του Δήμου για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφεραν, τους Crescendo που αποτελούνται από τους Kοταρίδη Κώστα, Τσαγιόπουλο Κώστα, Σουκρίογλου Σωτήρη, Τάκη Κυρόπουλο, Σέβη Μουκριώτη, τον Στέφανο Μπάμπαλο και τους μουσικούς του, την Ιωάννα Μπαντόλα (Τρόλυ το ξωτικό) , τον Σύλλογο Ποντίων Αλεξάνδρειας και τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της περιοχής μας για την μετάδοση όλων των δράσεων της ομάδας.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ