Κατηγορίες
Γκυρίνης Παναγιώτης δελτία τύπου Δήμος Αλεξάνδρειας Χωρίς κατηγορία

Γκυρίνης για τις εκλογές του Συνδέσμου Ύδρευσης & Βενιόπουλο: “Επέλεξε να ικανοποιήσει τα δικά του προσωπικά ιδιοτελή συμφέροντα”

gkyrinis_veniopoulosΑπό το γραφείο του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση που αφορά δήλωση του για το θέμα της εκλογής προεδρείου στο Σύνδεσμο Ύδρευσης. Στη δήλωση του ο δήμαρχος “ανεβάζει” τους τόνους και αυτό που αναμένουμε πλέον είναι να δούμε πως θα απαντηθούν στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αυτά που αναφέρονται από το δήμαρχο για ικανοποίηση των προσωπικών ιδιοτελών συμφερόντων του δημοτικού συμβούλου Κ. Βενιόπουλου (που τελικά εξελέγη αντιπρόεδρος).

Η δήλωση Γκυρίνη είναι η ακόλουθη:

“Όταν πρυτανεύει η κοντόφθαλμη και ιδιοτελής πολιτική τότε θυσιάζεται το κοινό καλό και τα συμφέροντα του τόπου που υποτίθεται ότι έχεις ορκιστεί να υπηρετείς.

Η επιλογή του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Κώστα Βενιόπουλου να συνταχθεί…

…με τους εκπροσώπους του Δήμου Βέροιας και να συμμαχήσει μαζί τους ψηφίζοντας τον κ. Αγγελίνα ως πρόεδρο του Συνδέσμου Ύδρευσης, αναδεικνύει και σηματοδοτεί μια νοοτροπία και συμπεριφορά ξεπερασμένη και η οποία θυμίζει άλλες εποχές. Τότε που η συναλλαγή είχε αναχθεί σε ίδιον της πολιτικής κουλτούρας και συμπεριφοράς.

Ο Δήμος Βέροιας μετέχει στον Σύνδεσμο διότι μόνο ένα δημοτικό του διαμέρισμα, αυτό της Κουλούρας, έχει σχέση με το δίκτυό του. Κι όμως, για να γίνει αντιπρόεδρος του Συνδέσμου ο κ. Βενιόπουλος επέλεξε να κάνει πρόεδρο έναν δημοτικό σύμβουλο από την Βέροια και όχι έναν της Αλεξάνδρειας όπου κι αυτός ανήκει. Επέλεξε να ικανοποιήσει τα δικά του προσωπικά ιδιοτελή συμφέροντα παίρνοντας ως αντιπαροχή τη θέση του Αντιπροέδρου και όχι να υπηρετήσει ως οφείλει τα συμφέροντα του Δήμου της Αλεξάνδρειας, όπου ανήκει και ο λαός της οποίας τον τίμησε την περασμένη τετραετία ως Αντιδήμαρχο. Επέλεξε να αντιστρατευτεί τα συμφέροντα του Συνδέσμου που ταυτίζονται με τα συμφέροντα του δήμου μας για ικανοποιήσει προσωπικές μωροφιλοδοξίες. Κρίμα.

Τον παραδίδουμε στην κρίση των δημοτών και του ευχόμαστε “καλή σταδιοδρομία” στον δρόμο που επέλεξε να ακολουθήσει.

O Δήμαρχος

Παναγιώτης Γκυρίνης”