Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας οικονομική επιτροπή

Τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλεξάνδρειας

dimarxeio-alex1Τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου, στις 2μμ, θα συνεδριάσει (τακτική συνεδρίαση) η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Στην ημερήσια διάταξη έχουν εγγραφεί τα εξής είκοσι τρία προς συζήτηση και λήψη απόφασης θέματα:

1. Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την “Προμήθεια λοιπού εξοπλισμού (τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Αλεξάνδρειας)”.

2. Λήψη απόφασης για την διάθεση της πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας: “Διαμόρφωση ανενεργών χωματερών των ΤΚ Πλατάνου και Κυψέλης και επισκευή – συντήρηση των περιφράξεών τους”.

3. Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την προμήθεια ζωοτροφών για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς του Δήμου Αλεξάνδρειας.

4. Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης.

5. Λήψη απόφασης για την διάθεση της πίστωσης για προμήθεια “λοιπού εξοπλισμού” (ηλιακού για το γήπεδο Μελίκης).

6. Λήψη απόφασης για την διάθεση της πίστωσης για προμήθεια “λοιπού εξοπλισμού” (ηλιακού για το γήπεδο Π. Σκυλιτσίου).

7. Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης.

8. Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την “προμήθεια λοιπού εξοπλισμού (συσκευών ΑΔΔΥ –Ασφαλούς Διάταξης Δημιουργίας Υπογραφής) τύπου USB eToken για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Αλεξάνδρειας”.

9. Λήψη απόφασης για την συγκρότηση Επιτροπών διενέργειας και αξιολόγησης Αποτελεσμάτων Διαγωνισμών και Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων απευθείας ανάθεσης Προμηθειών κατόπιν διαγωνισμού και απευθείας ανάθεσης, για το έτος 2014 σύμφωνα με το άρθρο 46 του ΕΚΠΟΤΑ. (Αριθμ. πρακτικού κλήρωσης 42496/2014).

10. Έγκριση 3ου Απολογιστικού Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αλεξάνδρειας για το διάστημα από 1/10/2013 έως 31/12/2013.

11. Κατάρτιση σχεδίου 17ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014.

12. Λήψη απόφασης για τη συμβιβαστική επίλυση διαφοράς με ιδιοκτήτη αυτοκινήτου, ο οποίος ζημιώθηκε από υπαιτιότητα του Δήμου – Αποδοχή σχετικής γνωμοδότησης.

13. Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου για παροχή γνωμοδότησης επί αιτήσεως του κ. Αναστασίου Σπυριδόπουλου.

14. Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου για παροχή γνωμοδότησης επί αιτήσεως της κ. Ραφαηλίδου Ευαγγελίας, υπάλληλο του Δήμου Αλεξάνδρειας.

15. Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου για παροχή γνωμοδότησης (αφορά υπόθεση προστίμου ΔΕΑΦΠ Μελίκης).

16. Ανατροπή αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης οικ. έτους 2014.

17. Κατάρτιση του 18ου σχεδίου Αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014.

18. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικού ανοιχτού διαγωνισμού του έργου “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ” (Α.Μ. 27/2011).

19. Λήψη απόφασης επί ενστάσεων κατά του πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού για την “Προμήθεια ειδών τροφίμων για το Δήμο και τα Νομικά Πρόσωπα αυτού, για το 2015”.

20. Διαμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας έτους 2015, έπειτα από την ενσωμάτωση του σχεδίου προϋπολογισμού της αριθμ. 385/2014 απόφασης της οικονομικής Επιτροπής στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων του ΥΠΕΣ.

21. Λήψη απόφασης για την κατάρτιση σχεδίου του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Αλεξάνδρειας για το έτος 2015.

22. Λήψη απόφασης για:

Α. την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών (Παράρτημα Α΄ της αναλυτικής διακήρυξης) της υπηρεσίας με τίτλο “Διαχείριση αιτημάτων καθημερινότητας του Πολίτη”

Β. τη διάθεση της απαιτούμενης πίστωσης για την εκτέλεση της υπηρεσίας

Γ. τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας Δ. τον ορισμό Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγησης Προσφορών και Επιτροπής Παραλαβής και Παρακολούθησης για την ως άνω Υπηρεσία Ε. τον καθορισμό των όρων διακήρυξης της πράξης “Διαχείριση αιτημάτων καθημερινότητας του Πολίτη”.

23. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για την υπηρεσία: “Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την Εφαρμογή Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας σε δύο αθλητικά κτίρια του Δήμου Αλεξάνδρειας”.