Κατηγορίες
Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας

Συνεδρίασε την Πέμπτη το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου

emsyl20141127_1Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 27 Νοεμβρίου η πρώτη συνεδρίαση – με τη νέα σύνθεση – του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας.

Στη συνεδρίαση, στην οποία συζητήθηκαν διάφορα θέματα παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης, ο οποίος ενημέρωσε για το θέμα των διαφημιστικών πινακίδων που είναι τοποθετημένες στους δρόμους και εξέθεσε την εξέλιξη του συγκεκριμένου θέματος.

Όπως ενημέρωσε τα παριστάμενα μέλη του Δ.Σ., οι πινακίδες που είναι τοποθετημένες κάθετα στο δρόμο θα πρέπει να αφαιρεθούν στο σύνολό τους γιατί η διατήρησή τους επισύρει πρόστιμα (τα οποία τέτοια εποχή είναι δύσκολο να πληρωθούν από οποιονδήποτε).empsylds_2014 Επεσήμανε δε ότι το θέμα ήταν γνωστό και από παλιότερα, αλλά δεν έγινε ενημέρωση από την προηγούμενη διοίκηση ώστε οι επαγγελματίες να επωφεληθούν του εύλογου χρονικού διαστήματος που είχε δοθεί ώστε να αφαιρεθούν οι πινακίδες. Αυτό στο οποίο κατέληξαν αντιδήμαρχος και Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου ήταν στο να προχωρήσουν άμεσα στην ενημέρωση των επαγγελματιών, ώστε να κλείσει το θέμα και να μην προχωρήσει η 3η ΔΕΚΕ στην αφαίρεση πινακίδων και στην κίνηση διαδικασιών που μπορεί να κοστίσουν πολλά στους επαγγελματίες.

Στη συνέχεια έγινε από τον πρόεδρο Γιάννη Τσαρτσάνη ενημέρωση για επαφές που είχε με αντίστοιχους συλλόγους άλλων πόλεων ενώ συζητήθηκαν και τα υπόλοιπα θέματα.