Κατηγορίες
τοπικά νέα

Συνάντηση φορέων & συλλόγων της Αλεξάνδρειας στην ΚΕΔΑ για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου

synantisiKEDA_20141101Συνάντηση έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου της ΚΕΔΑ πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΕΔΑ σε μια προσπάθεια να ακουστούν ιδέες και να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή από τους φορείς και τους συλλόγους της περιοχής.

Στην συνάντηση βρέθηκαν εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου, των καταστηματαρχών, της Ομάδας Δράσης & Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας, της Θεατρικής ομάδας του Δήμου, των Εθελοντών του Δήμου, του Κ.Δ.Α.Π Κορυφής καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπρουσκέλης Νίκος.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Στέφανος Δελιόπουλος αφού ενημέρωσε για τα όσα ετοιμάζει ο Δήμος για τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων ζήτησε να ακούσει προτάσεις. Οι ιδέες και η διάθεση υπάρχουν απ’ολους ενώ δεν θα πρέπει λησμονηθούν και οι οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα μέσα στην κρίση.
Για τον συντονισμό και την οριστικοποίηση του προγράμματος θα υπάρξει νέα συνάντηση.

Οι εκπλήξεις που ετοιμάζει ο Δήμος Αλεξάνδρειας είναι πολλές για τις φετινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Παγοδρόμιο που θα στηθεί μπροστά στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου , ξυλοπόδαροι και συναυλίες είναι ορισμένα από αυτά.Στις 8 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου με την χορωδία της Μελισσανθης ενώ στην συνέχεια θα εμφανιστεί το γνωστό νεανικό συγκρότημα BOYS AND NOISE .

.

πηγή: VALTOS-ALEXANDREIA