Κατηγορίες
αθλητικά Πλατύ

Ξεκινά ξανά ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος

PB2307021Μια συνάντηση – της οποίας το αποτέλεσμα ήταν ενθαρρυντικό για τη συνέχιση της προσπάθειας – πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 23 Νοεμβρίου στα γραφεία του Αγροτικού Αστέρα, στο Δημοτικό Στάδιο Πλατέος.

Σε αυτή αποφασίστηκε να δοθεί συνέχεια στην προσπάθεια που ξεκίνησαν 6-7 νέα παιδιά για την ανασυγκρότηση της ποδοσφαιρικής ομάδας, αφού το ενδιαφέρον που επέδειξαν πολλοί ήταν μεγάλο ενώ υπάρχουν και άνθρωποι που – όπως διαβεβαίωσε ο Γ. Φωτάκης που μίλησε και εξέθεσε την κατάσταση – θα βοηθήσουν κι ας μην ήταν παρόντες χθες.

Η ομάδα θα προχωρήσει λοιπόν αρχικά με τη συγκρότηση της διοίκησης ενώ στη συνέχεια θα κατατεθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν σίγουρα μια δεκάδα ποδοσφαιριστών ενώ όπως ειπώθηκε αναμένονται ακόμη 8-9 που δήλωσαν ενδιαφέρον να αγωνιστούν (διαφόρων ηλικιών, κυρίως όμως μικροί σε ηλικία παίχτες).

Τα μέλη του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας που ήταν παρόντα ενημέρωσαν πως όλοι θα είναι κοντά στην προσπάθεια (στο μέτρο του δυνατού) ενώ έγινε γνωστό πως ο σύμβουλος Κώστας Μπρισίμης έχει οριστεί υπεύθυνος για το Δημοτικό Στάδιο.

Από εμάς, “καλή αρχή”!

PB2307021

PB2307001

PB2306991

PB2306941