Κατηγορίες
αυτοκίνητο Δήμος Αλεξάνδρειας τοπικά νέα

Αλεξάνδρεια: πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την οδική ασφάλεια και την πρόληψη ατυχημάτων

syskepsi20141031Σύσκεψη με θέμα την οδική ασφάλεια και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας.

Η σύσκεψη έγινε με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Κώστα Ναλμπάντη και σε αυτή συμμετείχαν ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, ο πρόεδρος του Δημοτ. Συμβουλίου Νικ. Μπρουσκέλης, οι αντιδήμαρχοι Ν. Αλεξόπουλος, Στ. Δριστάς, Σωτ. Τόκας και Ισ. Χαλκίδης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας Γιάννης Αμανατίδης Ιωάννης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας Γ. Μύρισας, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος Θ. Σιδηρόπουλος και ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας Αστέρ. Καρούλιας.

Στη σύσκεψη επισημάνθηκαν και απασχόλησαν: το πρόβλημα που δημιουργείται από την επιβάρυνση των οδών του Δήμου που δέχονται εδώ και πολύ καιρό μεγάλο όγκο βαρέων οχημάτων (τα οποία επιλέγουν συγκεκριμένες διαδρομές ώστε να αποφύγουν τα διόδια), η ανάγκη για μεγαλύτερη, καλύτερη και συχνότερη αστυνόμευση του οδικού δικτύου, η ανάγκη για τη βελτίωση τόσο του οδοστρώματος του δικτύου που υπάρχει εντός των ορίων του Δήμου όσο και της σήμανσης των δρόμων, η βελτίωση των διαγραμμίσεων καθώς τέλος η συνεργασία (που τη στιγμή αυτή είναι σε πολύ καλό επίπεδο) μεταξύ όλων των εμπλεκομένων φορέων και υπηρεσιών στο θέμα.

Η συνάντηση αυτή έβγαλε και δυο ειδήσεις: εντός σύντομου χρονικού διαστήματος θα πρέπει να αναμένουμε σύσκεψη που θα γίνει με τη συμμετοχή των γειτονικών Δήμων καθώς και εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης στο Δήμο Αλεξάνδρειας.