Κατηγορίες
αθλητικά

Στη Γερμανία ο Ματθαίος Δεμπρόπουλος για το 22ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε

dembropoulosmathΕμείς να ευχηθούμε “καλή επιτυχία” στον Ματθαίο και επιστροφή με ένα μετάλλιο στις αποσκευές του.

.

Ο Χρήστος Ξανθόπουλος γράφει στη σελίδα του στο facebook:

.

“Πανέτοιμος ο αθλητής από τον Αθλητικό Σύλλογο Καράτε Πλατέος Δεμπρόπουλος Ματθαίος για τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του να συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε με πάνω από 200 χώρες συμμετοχή στη Βρέμη της Γερμανίας, στις 4-9 Νοεμβρίου.

Με σύμμαχο τη πολύ καλή προετοιμασία και τη φιλοδοξία να εκπροσωπήσει τη χώρα μας αξιοπρεπώς θα δώσει το καλύτερο του εαυτό σε μια μάχη με τους πρωταθλητές καρατέκα από όλο το κόσμο.

Θα αγωνιστεί σε μια δύσκολη κατηγορία, αυτή των -84 κιλών, όπου ο κάθε αγώνας είναι σαν τελικός και επίσης για να πάρεις μετάλλιο θα πρέπει να κερδίσεις τουλάχιστον πέντε ίσως έξι αντιπάλους.

Καλή επιτυχία, όποια και να ‘ναι η εξέλιξη. Μόνο νικητής μπορεί να βγει κάποιος από μια τέτοια συμμετοχή σε τέτοια διοργάνωση παγκοσμίου επιπέδου, αφού είναι η πρώτη του αλλά και η πιο σημαντική συμμετοχή των τελευταίων 20 χρόνων από όλα τα αθλήματα που εξασκούνται στον ευρύτερη περιοχή του πρώην Δήμου Πλατέος από όσο γνωρίζω.

.

(σημείωσή μας: στο συγκεκριμένο άθλημα ετοιμάζεται και μια διοργάνωση που θα φέρει το Δήμο Αλεξάνδρειας στο επίκεντρο του πανελλήνιου ενδιαφέροντος)