Κατηγορίες
ανακοινώσεις Ημαθία

Ημαθία: το πρόγραμμα εκδηλώσεων για την ημέρα εορτασμού του Μακεδονικού Αγώνα

imathia_bandieragrΔημοσιοποιήθηκε από την Π.Ε.Ε Ημαθίας το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την ημέρα εορτασμού του Μακεδονικού Αγώνα.

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:

1. Σας κάνουμε γνωστό ότι, σύμφωνα με το υπ’ αριθ.5826/15-09-2014 έγγραφο του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, ο εορτασμός της ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014.

2. Κατά την ανωτέρω ημερομηνία, θα λάβει χώρα:

α) Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών από την ανατολή του ηλίου μέχρι και τη δύση της ίδιας ημέρας.

β) Φωταγώγηση των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων.

.

.

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014.

γ) Ώρα 10.20 πέρας προσέλευσης επισήμων

Ώρα 10.30 π.μ. επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου με τη χοροστασία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Βεροίας και Ναούσης κ. Παντελεήμονος.

Ομιλία στον ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου από τον κ. Παπαδόπουλο Κλήμαντο, Δάσκαλο 4ου Δ.Σ. Βέροιας .

3. Ιδιαίτερο πρόγραμμα εορτασμού δεν θα εκδοθεί.

4. Η 1η Μεραρχία Πεζικού παρακαλείται για την παράταξη Στρατιωτικού τμήματος απόδοσης τιμών στον χώρο προ του ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου την ημέρα της εορτής.

5. Οι Δ/νσεις Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης παρακαλούνται να μεριμνήσουν για την πραγματοποίηση σχετικών ομιλιών στα σχολεία.

6. Τέλος, παρακαλούμε να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δημοσιότητα των εκδηλώσεων, καθώς και τη μαζικότερη συμμετοχή του κοινού σ΄ αυτές.

Τελετάρχης ορίζεται η κα Αδάμου Ευαγγελία, υπάλληλος της Π.Ε. Ημαθίας