Κατηγορίες
παιδεία Πλατύ τοπικά νέα

Γυμνάσιο – Λύκειο Πλατέος, μεταφορά μαθητών: συγκέντρωθηκαν το πρωί γονείς για να αναδείξουν το πρόβλημα

PA100797Στο Πλατύ, μπροστά στο Γυμνάσιο – Λύκειο Πλατέος, στο χώρο που φτάνουν τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ και αφήνουν τους μαθητές συγκεντρώθηκαν σήμερα γονείς, εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι της Τοπικής Αρχής για να καταδείξουν για μια ακόμη φορά το πρόβλημα που υφίσταται με τη μεταφορά των μαθητών από τους οποίους ζητήθηκε το κόμιστρο για να μεταφερθούν στο σχολείο.

Αργότερα σήμερα θα “ανεβάσουμε” και βίντεο από τη σημερινή συγκέντρωση. Το πρόβλημα αναδείχθηκε σε πανελλαδικό επίπεδο και μέσα από το τηλεοπτικό κανάλι “Ε”, το οποίο είχε ζωντανή σύνδεση γύρω στις 08:30 (στο Πλατύ βρέθηκε ο Μιχάλης Μελιόπουλος, ρεπόρτερ που συνεργάζεται με το κανάλι).

.

Στη σύνδεση μίλησαν ο αντιδήμαρχος Παιδείας Ισ. Χαλκίδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Πρ. Κοζίδης και η μητέρα του παιδιού από το οποίο ζητήθηκε να πληρώσει για τη μεταφορά του στο σχολείο.

.

Ας ελπίσουμε πως το θέμα θα τελειώσει σύντομα – ήδη έχει δοθεί μια παράταση λίγων μερών από το ΚΤΕΛ και οι μαθητές θα εξακολουθούν να μεταφέρονται δωρεάν μέχρι την επόμενη εβδομάδα – ενώ το θέμα συζητήθηκε χθες στη Βέροια (δείτε ΕΔΩ σχετικά) και καλά θα είναι να μεταφερθεί από τον αντιπεριφερειάρχη και στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα γίνει τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου.

.

PA100797

PA100800

PA100812